abnb IPO ve fiyat olarak nasýl bir seyir izler? Airbnb halka arz oluyor.
Performans olarak bir bakalým: Çoðu yorumcu ilk 1 haftada olumsuz bir seyir izler diyor.
abnb IPO ve fiyat olarak nasýl bir seyir izler? Airbnb halka arz oluyor.
Performans olarak bir bakalým: Çoðu yorumcu ilk 1 haftada olumsuz bir seyir izler diyor.
Rica ederim. Varlýk barýþýnýn hangi koþullarda geçerli olduðu çok soruluyor. Aslýnda basit bir cevabý var. Maliye yatýrým ürününüzün bulunduðu aracý kuruma/bankaya her hangi bir sebeple hesaba bloke koyma yazýsý gönderebilir mi?
Cevap evet ise varlýk barýþý kapsamý dýþý, cevap hayýr ise varlýk barýþý kapsamý içi.
Saygýlar.
abnb hissesinin halka arzý IPO açýsýndan önemli. Fiyat airbnb Covid19 süresince önemli olacak.
Bakalým nasýl bir seyir bekleniyor
abnb IPO zamaný ve NASD** 'ta güçlü sermaye ekleme az kaldý. NASD** airbnb yi yutar mý güçlendirir mi sizce?
abnb düþer mi yoksa yükselir mi? IPO ve fiyat airbnb için sizce nasýl olur?
Airbnb; konaklama, evde konaklamalar ve turizm deneyimleri için çevrimiçi bir kiralama online sitesidir..
Þirketin herhangi bir gayrimenkul listesi yok, ancak insanlarýn paylaþým ekonomisine katýlabilecekleri bir platform sunuyor.
Airbnb, Aðustos ayýnda ilk halka arz (IPO) için baþvuruda bulunduðunu duyurdu. Güçlü bir sermayesi var. Ýlk açýlýþlarda ne olur sizce?
DROPBOX (DBX) ile fikri olan var mi acaba? Almayi planliyorum.
Bu yil ilk defa kar edecek. Yaptiklari isi cok begeniyorum ve geleceginin cok parlak oldugunu dusunuyorum.
Ne dersiniz?
Yer Ýmleri