Acrupadan hisse , temettu odiyen saglam sirketler lutfwb
Benim aklima gelenler
Nestle
Inditex ( zara)
Airbus
Henkel
Ne dersiniz?
Acrupadan hisse , temettu odiyen saglam sirketler lutfwb
Benim aklima gelenler
Nestle
Inditex ( zara)
Airbus
Henkel
Ne dersiniz?
Euro bazında gelir için şart.
bende Almanyayı paylaşayım
https://www.dividendyields.org/dax30...vidend-stocks/
https://seekingalpha.com/article/418...-update?page=2
![]()
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Selamlar herkese,
Son birkac yildir planlarim arasinda olan bir konuydu bu. Konuyu bastan sona okuyup finansinvestten actim hesabimi. Kafamda sistemi oturttum ama yine de tecrube etmek daha farkli olacak. Bakalim, 1 yili tamamlariktan sonra eger hala simdiki gibi dusunur, ciddi sorunlar olmadigini gorursem pozisyonlarimi artiririm diye dusunuyorum.
Ancak birkac gundur bir sorunum var. Deneme amacli sorunsuz sekilde Eaton Vance aldim. Bu varliktan onceki yazilarda ETF olarak bahsedilmis, ancak finansinvestte hisse olarak gozukuyor. Diger ETF leri almak istedigimde ise finansinvestin kullandigi webtrader programindan alim satim icin arama yaptigimda bu ETF leri listelemiyor.
Sorum su; finansinvestte ETF alim satimi icin ayri yetkilendirme mi yapmamiz gerekecek yoksa halihazirda bu platformdan ETF alim satimi yapilamiyor mu? Sizler ETF alip satabiliyormusunuz??
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
evet bende garanti bank kullaniyorum, gecen hafta aradilar , bundan sonra EFT ler icin webtrader ile alim satim yapilamiyacagini, alim satim icin telefonla aramak gerektigini belirttiler ,, galiba yeni bir kuralmis
EVT, sistemde EFT olarak gorunmuyor , ilginctir , galibada EFT degil hisse gibi islem goruyor buda iyi bisey , yonetim gideri vs gibi masraflar yok en azindan
Yer İmleri