Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Çok geçmiþ olsun. Film gibi ülkeyiz ne diyeyim. Aslýnda üstünde yaþamasan eðlenceli ülke dedikleri kadar var.
Konumuza dönersem, Avrupa'dan aracý kurumlara baktýðýmda bi nebze daha güvenilir kurumlar var ama komisyon oranlarý onlarýn yüksek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
...Þuan 1800 TL'lik vergi sýnýrý altýnda bulunsam da ilave yatýrýmlarla sýnýrý yakýnda aþarým
...Beyandan indirileceklerim de zaten beni kurtarýr ; yurtdýþýndaki vergi kesintisi, saðlýk masraflarý, özel saðlýk sigortasý primleri vb. gibi.
...tüm sistemlerin ve kayýtlarýn dijital olmasý, ülkeler arasý entegrasyon olmasý nedeniyle vergiden kaçýþ yok, eninde sonunda öperler... Sn Dudu'nun da dediði gibi kamu'ya ne kadar az bulaþýrsak o kadar huzur olur.
...para transferine verdiðim paraya acýrým, en azýndan 25 usd iþlem komisyonunu swift vermiþ veya hizmet ücretine sayarým daha iyi. yurtdýþý hesaptan enpara ya dolar yükle- dolar çek. Kolay ulaþýlabilirlik önemli.
...Bist'te uzun vade hem vergi avantajýyla temettü geliri þansý var, 20-30 hisseye kadar.
...Yinede ABD bu iþin merkezi. Faaliyet raporlarýný okudun mu bi kere, New York Borsasýna girmemek imkansýz
...3. dünya ülkesiyiz, vatandaþ olarak bu yurtdýþý hizmetlerine eriþmemiz bile lütuf..
syg.
Son düzenleme : Trade Shark; 15-11-2018 saat: 11:08.
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
evet baktým, kira,menkul kýymet geliri beyanlarýnda indirimlerden kapsam dýþý býrakmýþlar onu. gelecekte alýnacak bir gelir sayýyor haliyle.
indirmek için serbest meslek geliri istiyor. o iþ de zor tabi.
https://www.vergihocasi.com/kira-bey...-duser-mi.html
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
dostlar bu arada bu fona denk geldim %120 ana para korumali fon
Ak Portföy %120 Anapara Koruma Amaçlý 25. Fon - APK25
https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund...SAAEgJ25_D_BwE
boyle bisey mumkun mu ? buna yatirim yapilmasi konusunda ne dersiniz ?
Yer Ýmleri