Merhabalar,
Öncelikle bilgilerini ve deneyimlerini burada paylaþan tüm forumdaþlara teþekkürlerimi sunarým.
Ben de önümüzdeki dönemde NASDAQ'da ufak bir miktar çok uzun vadeli yatýrým yapmayý düþünüyorum. Al ve unut tarzýnda bir yatýrým olacak.
Ancak benim yaklaþýmým buradaki genel bakýþ açýsýndan farklý olarak sektör-hisse bazlý olacak.
Düþündüðüm sektör 3D printing. Yýllardýr bildiðim, borsada ise bir kaç aydýr takip ettiðim firmalar ise SSSY ve MTLS. Meslek olarak içinde olmasam da -bu nedenle yatýrýmým ufak olacak; sektörün içinde olsam belki daha cesur davranabilirdim- 3D printing'in geleceðin sektörü olacaðýna inanýyorum. Ayný 90'lardaki bilgisayar ve 2binlerin baþýndaki Ýnternet gibi.
Ýþ yatýrým ile görüþtüm. Sadece masraflar konusunda -aylýk masraf, saklama ücreti vb. konularda- daha bilgi almadým. Ufak olacaðýný düþündüðüm masraflarý ilk etapta çok önemsememin nedeni sanýrým yatýrýmýmýn, al unut þeklinde olacaðý için saðlam bir yerde yatýrým yapmak istiyor olmam.
Özellikle þirketlerin finansal durumlarý baþta olmak üzere her konuda fikir, öneri ve -deneyimledikçe cevap verebilecek konuma geleceðim- sorulara açýk olduðumu not düþmek isterim.
Saðlýcakla Kalýn

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri