abnb düþer mi yoksa yükselir mi?
Halka arzý sizce nasýl olur?
Halka arzý sizce nasýl olur?
abnb düþer mi yoksa yükselir mi? S&P 500 düþüþle açýlmaya hazýrlanýyor fakat þu ana kadarki en iyi Kasým ayý performansýna ulaþmaya yakýn. IP, yani halka arza ramak kala, NASD** olumlu
Airbnb (ABNB) Salý günü yaptýðý açýklamada, ilk halka arz fiyatýnýn hisse baþýna 44 ila 50 ABD Dolarý arasýnda tahmin edildiðini söyledi.
Þirket, düzenleyici bir dosyada 50 milyon hisse teklif edeceðini, bazý hissedarlarýn ise 1,9 milyon hisse teklif edeceðini söyledi.
Airbnb, halka arzda 2,5 milyar dolara kadar artýþ beklediðini söyledi.
Merhabalar sayýn forum üyeleri.
Bu forumdaki ilk yazým, bu vesileyle tüm yatýrýmcýlara bol kazançlar ve saðlýklý günler dilerim. Forumdaki yazýlarýn tamamýna yakýnýný okuduðumu düþünüyorum, ancak bir sorum olacak, bilgisi olan olur da yanýtlayabilirse çok sevinirim.
Ýngiltere'de, Amerika'daki Ameritrade benzeri, Türkiye ile ilgisi olmayan ve Ýngiliz vatandaþý olmadan hesap açýp yatýrým yapabileceðim bir aracý kurum var mý? Eðer bu konu daha önce konuþuldu ise gözümden kaçmýþtýr, kusura bakmayýn
Interactive Brokers en fazla tercih edileni. Ben hesap açtýrdým ama henüz para gönderip iþlem yapmadým. Ekranlarýný inceliyorum. Çok fazla seçenek var. Ekranlar inanýlmaz karýþýk ve detaylý. Profesyonellere göre düþünülmüþ bütün ekranlar. Komisyon oranlarý çok düþük ve herþeyi alýp satabiliyorsunuz.
Kendi analizime gore (kac adet hisse ile IPO olacagini anlayamadigim icin market cap olarak konusacagim), IPO'dan sonra 28 milyar dolar altinda bir fiyat olusursa mumkun oldugunca cok almaya calisacagim. 28 - 38 milyar dolar arasinda uzun vadede maliyetlenebilirim. 38 ustunde bulasmam.
abnb Airbnb (ABNB) beklentiler halka arz edildiðinde yükseleceðine dair bir izlenim vermektedir.
Yer Ýmleri