Ýlk temettü geldi tuttuðum Texas Instruments'ten. 5 hissem vardý. 5.10 brüt'ten, 1.02 dolar kesmiþler, $4.08 yatmýþ hesaba. Allah bereket versinÞimdi UK hisselerimi bekleyeceðim bakalým kesinti olacak mý vergi.
Ýlk temettü geldi tuttuðum Texas Instruments'ten. 5 hissem vardý. 5.10 brüt'ten, 1.02 dolar kesmiþler, $4.08 yatmýþ hesaba. Allah bereket versinÞimdi UK hisselerimi bekleyeceðim bakalým kesinti olacak mý vergi.
Son düzenleme : Patrick Bateman; 04-05-2021 saat: 13:03.
vergi verdikten sonra elde edilen getiri bistten daha az. aldýðýmýz hisseye devlet ortak resmi olarak. tr de oturan bir kiþi hisse senetleri yoluyla varlýklarýný yurt dýþýna nasýl çýkarabilir ?
Affýnýza sýðýnarak yazýyorum. 5'li çetenin vergi vermediði, Kýzýlay baþkanýnýn bile vergi kaçýrýl.. ,pardon, vergiden kaçýnýlmasýna yardýmcý olduðu bir yerde maaþlý çalýþan olarak kaynaðýnda ortalama yüzde 25, sonrada kalan paradan KDV+ÖTV olarak bir yüzde 30 daha ödediðim bir ülkede vergiden azrailimmiþ gibi kaçýnýrým.
Doðrusu geriye doðru okudukça aydýnlandým amerika ile anlaþmamýz yok sadece parayý getirirken vergi beyaný vermek gerekir yoksa maliyenin haberi olamaz diye biliyordum. Vergi olaylarýný öðrenince biraz þevkim kýrýldý.
Son düzenleme : munchausenbyproxy; 04-05-2021 saat: 15:27. Sebep: alýntý
Apple -3.33% premarket'te aðzý yüzü kaydý. Benim portföy de ayný þekilde :d
Yer Ýmleri