Selamlar bende ilk defa alým yaptým bugün haftalýk ema 200 çizgisine deðmek üzere olduðunu gördüðüm nike hissesini aldým bakalým bana uðurlu gelecek mi elinde olan var mý acaba iyi forumlar dilerim.
===>Yukarýda Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Ýçermemektedir.<===
Mayýs ayýndaki çöküþ ile beraber tüm karým silindi. Elimde kar sadece þirketlerin verdiði temettüler var. Umarým en kýsa zamanda toparlar.
Merhaba arkadaþlar, yurtdýþý borsalarda iþlem yapmak istiyorum, yatýrým tercihim uzun vade temettü yatýrýmý, aylýk sabit kesintisi olmayan veya düþük olan güvenilir aracý kurum arýyorum, yardýmcý olabilirseniz sevinirim
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalardan y.dýþý hisse alýp zengin olmayý unutun o iþ zor. Hali hazýrda gözden çýkardýðýnýz büyük miktar paranýz varsa ancak $15 komisyon katlanýlýr hale gelir.
Bende de ayný durum. 3% civarý net temettü verimim var. Þirketler batmadýðý sürece ödeme almak acýyý azaltýyor en azýndan. Bu iþe girerken bu günlerin gelebileceðini görmüþtüm o yüzden sýkýntý yok þimdilik.
Eski sayfalarda özellikle deðinmiþtim. Geçmiþte resesyon esnasýnda temettü vermeye devam eden ve hatta temettüsünü dolar bazýnda arttýran þirketleri almaya çalýþýyorum diye.
ytd
Year to date olarak bakýnca nasdaq100, VTI ve S&P500'ü tokatlamýþ portföyüm performans olarak.
Temettü hisselerinin gücü böyle çöküþlerde belli oluyor iþte. Piyasalar çýkýþa geçince nal toplayacak o ayrý mesele.
Düþüþleri fýrsat kabul etmekten baþka þansýmýz yok. Diðer yandan hisse fiyatlarý yukardaykende aklýmýza koyduðumuzun yarýsýný almak gerekiyormuþ. Onuda öðrendik.
Bir notta 507’den gelsin. Piyasanýn büyük bölümün kontrol ederken halka arz edildi. Ama gerçek belliydi. Ennde sonunda pazar payý düþecekti.
Eðer Turkcell 20 senede mobil operatörden bir teknoloji þirketine dönüþebilseydi. Bugün farklý rakamlar telafuz edilirdi.
Diðer yandan dünyada teknoloji devine dönüþen bir operatör olmadý.
Parayý amazon, apple , microsoft, google topladý.
https://twitter.com/e507/status/1522...Q2qFjVEEF6GLJw
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Recession-proof temettu hisseleri olarak neler var portfoylerde???
Herkesden oneri duymak isterim..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri