Bu arada o faiz de öyle korkunç rakamlar olmayacaktýr. 2 günlük faiz 71 bin dolar için herhalde 100 dolar falan olur (kendileri 100 bin dolar cash'e biz müþterilerine günlük 15 dolar falan faiz veriyor). Oturup hesaplamak lazým tabi. Takas iþlemi gerçekleþince buraya da yazarsýn Naim hocam.
Ýçimde çok büyük korku var, twitter'dan bu iþlerden anlayan bir arkadaþ da acil hukuki destek almamý tavsiye etti. Allah yardýmcým olsun, fena batmýþým
Allah razý olsun hepinizden, destek oldunuz, yardým ettiniz. çok sað olun bunun için de.![]()
Hocam 2 günlük takas var diye bilgi vermiþ sana IBKR. Ortada bir sorun görünmüyor. Olan þu;
Senin TL bakiyen var ama 2 gün sonra hesabýna geçecek. Bu arada 71 bin dolar da borcun var.
IBKR diyor ki ya bana 71 bin dolar ver þu an sana faiz iþletmeyeyim ya da takastan TRY dönünce sen USD alýr bana ödersin. Fakat o iki gün içinde senden faiz alýrým. Bugün USD alamama sebebin ise TRY hala takasta duruyor kullanamýyorsun. 2 gün sonra kullanacaksýn.
Hukuki desteklik bir durum yok bence. Yine de sen bilirsin tabi. Ben anladýðýmý gördüðümü söylüyorum.
Benzer iþler Türkiye'de de oluyor. Kredili iþlem açýyorum bir bakýyorum Takastan param dönmemiþ. Eh o arada faiz ödüyorum hatta bazen temerrüde düþüyorum falan iyi takip etmezsem. Bu durumda aracý kurum nakit istiyor benden ben de bulamazsam temerrüt faizi iþliyor falan. Sende olan da bu.
Anlamadýðýnýz bilmediðiniz iþlerle uðraþmayýn canýnýz sýkýlýr.
ytd
https://twitter.com/uc5satir/status/...jVyDeLD1bqGYBA
Oyun deðiþtirici
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri