-

Originally Posted by
okan20
debelensin alacam diye kimden alacaksa. Bol kazançlar
GT-I9500 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
debelensin.ben unuttum onları.fırsat buldukçada almaya devam edecem.elbet birgün keşfedilecek.bende zaman çok.sanada bol kazançlar ortağım...
-

Originally Posted by
hgarip
adam 1100 lot yazdı.var bu işte bi bit yeniği.bayram değil seyran değil.niye öpüyo bu şimdi bizi....

Originally Posted by
hgarip
1000 lotta ben koysammı acaba satışa.bakalım ne yapacak....alacak para olmadığına göre.....
arz fazlası var koysan ne olacak alıcı mı var pazar yokki
-
iyi akşamlar arkadaşlar,
hgarip dostum selamlar sevgiler...
bıraktığın gibi, eksiği yok fazlası var
-
49 yazdım ama 47 den verdiler. Toplamaya DEVAM
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
camell
49 yazdım ama 47 den verdiler. Toplamaya DEVAM
SM-A310F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

-
arkadan destek olmayınca olmuyor Camell dostum.şimdide 1 lotla 45.52 ye uzlaşıyor.o 1 lotu satmaktaki maksatı belli.düşürmek için o kadar çaba gösteriyorlar ki.bi taraflarını yırtacaklar.55 lotta satıcı var...
-

Originally Posted by
hgarip
arkadan destek olmayınca olmuyor Camell dostum.şimdide 1 lotla 45.52 ye uzlaşıyor.o 1 lotu satmaktaki maksatı belli.düşürmek için o kadar çaba gösteriyorlar ki.bi taraflarını yırtacaklar.55 lotta satıcı var...
Hep birlikte desteğe DEVAM
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
dökme suyla değirmen mi döner kardeşim bu kağıdı tek götürecek unsur c den çıkıştır başka türlü iflah olmaz gerisi hayal dünyası.....
adamın bir yığın bankalara borcu var yani borcu borçlan ödüyor...dökme suyla değirmen çevirmeye çalışıyor anlayacağın
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri