dususler de yukseldi islem hacmi de yuksekldi yillardir toparlayamadilar.AMK... ortalikta negatif birsey de yok.niye bu kadar dusersin be gavurun kagidi.
Allah belanýzý versin bize yaþattýklarýnýzýn 10 katýný Allah size yaþatsýn. Yeter onun bunun çocuklarý küfür edecem ama *****zýn suçu yok ki..
bundan 3 ay once fiyat 8 tl ustune cýktýgýnda 600 tane hisseyi maliyetinin biraz altýnda satýp etherium aldým 450-500 tl den 10 tane .. 4 ay once buraya yazmýstým malýyetýne gelsýn hepsýný satýp etherým alacam dýye de gecmýs mesajlarda var..maliyetine gelse 13000 hisseyi satýp tamamýna alacaktým , 10 20 kuruþ için satmadýk .. 10 tane etherium alýp bekledim kalanýyla hissede..
bugun ýtýbarýyle 450-500 tl ye aldýgým 1 etherium 1.820,76 tl oldu ...
10 eth için 5000 tl civarý harcamýstým 18.200 tl oldu ..
eðer 125.000 tl lik etherium almýþ olsaydým bugunku deðeri 455.000 tl olacaktý.. bu da bana ders olsun ..
13.Aðustos.2018 tarihinde 4,65 TL deðerindeki dip noktadan baþlayan yükseliþ dalgasý devam ediyor. 16.Kasým.2018 de 7,46 yükseliþin 1. dalgasý idi. 15.Ocak.2019 tarihinde 5,96 TL aþaðý düzeltme 2. dalga idi.
Þu anda yukarý 3. dalga içindeyiz. Bu dalga kendi içinde bölünüp uzun zamana yayýlýyor. Bu kadar uzun zamana yayýlmasý dalga boyununda büyük olmasýný gerektiriyor. 3. dalganýn ilk yukarý 1. dalgasý 06:mart.2019 tarihinde 8,69 TL de bitti. Bu dalga aþaðý düzeltme si 25.Mayýs.2019 da 6,23 TL de bitti. Bu uzayan ve psikolojileri çökerten bir zaman dilimi olup sinirler uzun bekleyenler için gerilmiþ olur
25.Mayýs'ta baþlayan ve yukarý can alýcý olan, hissede uzun bekleyenlerin hisselerini kaptýrdýklarý yukarý dalga içindeyiz. Bu dalganýn 1 ve 2. ayaklarý kendi içinde bölünüp zamaný uzattýlar. Þimdi oluþacak 3. yukarý dalga hýzlý ve kýsa zamanda oluþma ihtimali oldukça yüksek.
Bu gün ve sonrasýnda ufak yükseliþlerde al-sat yapan hisselerini kaptýrabilir. 25.Hazirandan itibaren oluþacak yukarý harekette 8,10 TL den aþaðý fiatlarda al-sat yapmak oldukça tehlikeli olup uzun bekleyenler hisselerini kaptýrabilir. Bugünlerde gelebilecek bvir haber eþliðinde daha yukarýlara gitme ihtimali de var.
Dikkatli, sabýrlý ve planlý olunacak günlerdeyiz. En hýzlý kazanç getiren 3-3-3 ü olan dalga dün itibari ile baþlamýþ gibi görüyor ve düþünüyorum.
tesekkurler sayin emos bogulduk bu dalgalarda yillardir...hayirlisi bakalim.
Grafik koymaya çalýþtým.
Grafik açýlmýyor.
Yer Ýmleri