Umarim arti iyi gelismeler olur , hepmizi yuzu guler...
Umarim arti iyi gelismeler olur , hepmizi yuzu guler...
Evet, iyi kazandým Pegiden, Allah bereket versin, 27,76 dan çýktým. Bizim'de de kârým var þu anda ama ben günlükçü, aylýkçý deðilim; daha fazlasý için girdim bu kâðýda, bekleyeceðim belli bir rakama kadar. Fazla bekletirse Pegi gibi bekleme süremi uzatýrým. Pegi'de 11 ay bekledim. Size de bol kazançlar olsun sayýn zaphyros.
Teknik incelerken bana göre 18,10,2017 günü 8,06 fiyat al vermiþ. hacim de 3 gündür güzel kademeler hareketli
8,16 üzerinde kýsada 8,83 gibi %10 yakýn bir prim potansiyeli var. Hacim GÜN ÝÇÝ 3 MÝLYON GÝBÝ BÝR RAKAMLARA ÇIKARSA
8,34 2 KEZ KIRAMADI HIZLA GEÇÝLÝR KÝ 8,83 HEDEF GÖRÜLÜR GEÇÝLÝRSEDE 9,25 LER............... YTD
Bilanço su 30,10,2017 de gelecek diye biliyorum. Ülker gurubu nasýl iþ çeviriyor bilmek çok zor. KEREVÝTAÞA BAKINCA BÝZÝMÝNDE ONA BENZEYEN BÝR BÝLANÇOLAMA DÖNEMÝ BAÞLAMIÞ GÝBÝ KEREVÝTAÞ ÖZ KAYNAKLAR -99 MÝLYON SERMAYE 6 MÝLYON BÝLANÇO HEP ZARAR
FÝYAT 70 TL DE BÝZÝME GELÝNCE SERMAYE 60 MÝLYON +107 MÝLYON ÖZKAYNAK FÝYATTA 8 TL EHHHHH DE BÝLANCOLARDA HEP ZARARA DÖNDÜ GÖZÜKÜYOR. BÝLANÇO KARLILIK GÝBÝ BAKINCA BÝR ÞEY GÖZÜKMÜYOR. YTD
Gelelim takas durumuna ünlü menkul deðerlerin alýma baþladýðý dönemi ele aldýðýmýzda tarihi 01,01.2016 baþlangýç 400 bin lot iken þimdi ünlüde 8,600 bin lot hisse olmuþ son durumda kimlerden toplamýþ dersek
duce...............3, milyon lot
citi.................600 bin lot
deniz..............600 bin lot
iþ....................350 bin lot
garan.............350 bin lot bu beþ aracý kurum ünlü hariç baþtakiler 4,milyon900 bin lot toplamda onalarda alýnmýþ kalan lotlarda 8,miyon 600 bin-------------600 bin lot kendisi (% 50 bedelsizden 400 bin lot 600 bin olmuþ)
kalmþý 8 milyon -4milyon 900 bin ilk beþ kalan 3,milyon 100 bin lotta diðerlernden alýnmýþ
TAMAMÝYLE KATIKSIZ O GÜNDEN BU GÜNE BU HÝSSELER HALKA AÇIK OLAN KISIMDAN TOPLANMIÞ
ÝKÝ YILA YAKINDIR BU HÝSSELER KÝM TARAFINDA HANGÝ NÝYETLE HANGÝ AMAÇLA TOPLANIYORSA KÝ OANLAR MUTLAKA BÝR ÞEYLER BÝLÝYORKÝ PARA AKITIYORLAR BU TOPLAMA ÝÞÝNE![]()
01,01,2016 da hisse fiyatý hayrettttttttttttttttt 8,16 bu günkü fyatttttttttttttttttttttttttttttttttt
toplayanýn maliyeti 10 tl gibi bir ortalama desek tahminen baðlanan paranýn diðer maliyeti hariç...
Toplama devam ettiðine göre piyasada 26 miyon 560 bin lot var.( sermayenin % 44 ü halka açýklýk) 26,600-8600 dersek 18 milyon lot kalýyor. ünlüüüüüüüüüüüüüüüü 8,600 binlot la üç te birini yani %33 le halka açýklýk (borsaddddddddddaaaaaaaan)kýsmýný ele geçirmiþ. 60 milyon sermayede de % 15 lik bir ortaklýða ulaþmýþ gözüküyor.....
Yer Ýmleri