Aselsaný izliyiyorum çaresizlikten.Yükseldiðinde kendimi avutuyorum.Psikolojim mi bozuldu ne..
Aselsaný izliyiyorum çaresizlikten.Yükseldiðinde kendimi avutuyorum.Psikolojim mi bozuldu ne..
ünlü bu kadar topladýktan sonra 2018 de kar yazmaya baþlarlar ve sonrasýnda katarlýlara satýp ayný kagýttan 2.kez 10 katý kazanc saðlarlar .. yoksa toptancýlýktan 5-10 gelse ne olur gelmese ne olur..
ordaki parayý arz olmamýs fýrmalara aktarýyor gerektiðinde.
aþaðýya gidiþ filan bence hikaye , hiç bir salaklýk bu kadar uzun sürmez . eðer firma gerçekten sorunlu olsa murat ülker firmayý kurtarmak için çabalardý.. hiç öyle bir görüntü yok , hissedarlar toplantýsýný ne zaman dinlesem aþýrý mutlu , sürekli büyüyen bir firma var..
bu iþin sonu kötü de bitebilir , bu kifayetsizlerden herþey beklenir ama benim görüþüm 2018 yýlýnda biþeyler olacaðý ..
hoþ olmasada sorun yok ben beklentim olan fiyatlara gelmeden satýþ yapmayacaðým.. nedir o fiyat ? 18 dolar-24 dolar aralýðý ..
ne yapýyor 70-96 TL aralýðýna kadar beklesin hisse elbet önümüzdeki 20 yýlda gider yada batar yok olur benim için farketmez.. çocuklar düþünsün ilerde ..
günlük takýlan arkadaþlar varsa allah kolaylýk versin.. baktýkça moral bozar.
7,20 ye pasiften birer lot alýþ giren kim acaba🤔🤔
dasssakkk gecýyorlar...Sayýn kennym,guzel ve yapýcý yorumun ýcýn tesekkurler...hepimiz merakla bekliyoruz.Yeni yapýlacak yatýrýmcý toplantýsýna bende canlý olarak katýlacagým.Fýrsat verirler ise bir iki cift lafým olacak...
Nezaket kurallarý içerisinde ...
![]()
bgcccccccc
Ne olacak BÝZÝM bu halimiz😫😫😫
Batsada kurtulsak😖😖😖
Serefsizler...kim bu bgc partner arkadaþalar bilen var mý?Bizim gýda hissesi ne zaman aldýlar veya birisinin malýný mý satýyorlar takastan...
Yer Ýmleri