Ben Bizim'i çok inceledim. ve bölünürken 11.80 .den (bölünme sonrasý 7.80 ) aldým. 2011 de borsaya çýktýðýnda kaðýt 26 tl idi yani 1 adeti 17 usd þu anda 2 usd ben 2018 yýlýnda iyi yükseliþ yapacaðýný hesapladým burda iddialý sözler sarfettim. Yanýldým. Epeydir sesim çýkmýyor. Hatta þu anda bir miktar daha almayý düþünüyorum.. Hadi biz KY 'yiz Bizleri silkeliyorlar. 3 sene evvel Unlu mamulleri 15 TL civarýndan toplamaya baþladý elinde hiç kaðýt yoktu .yaklaþýk 8.500.000 adet hisseyi elinde tutuyor. ve kýlýný kýpýrdatmýyor. Ýþlem hacimlerine baksan Beþ Onbin adetle kaðýdý % 5 aþaðýya çekiyorlar. Þu anda 2þer 3 er adetten biz almaya baþlasak anýnda kaðýdý yukarý bile çekeriz . Ben þuna inanýyorumki Burdan alýp bekleyenlerde büyük kazanacaklar. Bir kaðýt bu kadar yerlerde olamaz yakýnda kokusu çýkar. bomba bir haber gelir. Mesala atýyorum Bizim þok ile birleþiyor gibi ne güzel olur. Düþünmesi bile Güzel
Hepinize bol kazançlar.
Sayýn yuceln aynen katýlýyorum size... ayný düþüncedeyim
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
abi birleþse ne olur , bu haysiyetsizler birleþtirip hisse baþý 4 tl de üstüne para alýrlar öyle biþey olsa ..
olan gene bize olur .. ben zannetmiyorum yakýn zamanda hisseye olumlu bir þey yapacaklarýný ..
bu ganereler bu borçla kar da açýklamazlar. bizimdeki cash tutarý bile ana firmaya düþük faizden verdiler. parasýný bile iç etti haysiyetsiz rus cocuklarý
mezarýna hergün domuz yaðý atýcan bu ruscuklarýn , rahat rahat uyusunlar mahþere kadar ..
Yer Ýmleri