Bu kaðýda 2018/6 bilançosu güzel diye girdik. Düþtüðümüz hale bak. çok yazýk hürriyetten yediðimiz muafiyet kazýðýnýn üstüne birde bu. Sonra diyorlar ki borsaya niye kimse gelmiyor.
Bu kaðýda 2018/6 bilançosu güzel diye girdik. Düþtüðümüz hale bak. çok yazýk hürriyetten yediðimiz muafiyet kazýðýnýn üstüne birde bu. Sonra diyorlar ki borsaya niye kimse gelmiyor.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
yuru be essek yuru be,borsa %2,5 artida sen yerlerdesin yine Amk....herkese selamlar bu arada gecmis bayraminizi kutlarim...cooo sinirlendim yazayim dedim aglama duvarimiza...
Sana da iyi bayramlar kanka, ben de duble Amk malum .rus.. çocuklarýnýn😡😡💩💩
farklý bir konudan girelim .. bence yakýn zamanda kar rakamlarý enflasyon nedeniyle hýzlý bir yükseliþ gösterecek. bunun esas nedeni ;
bilançoyu inceleyenler varsa 262.836.244 tl tutarýndaki stoktan kaynaklanacak. nasýl olacak diye soranlar var muhtemelen , geçtiðimiz ay ile baþlayan ve hala devam eden ürünlerdeki fiyat artýþlarý nedeniyle 262 milyon tutarýndaki stoðun ortalama %25 zamlý olarak satýlacaðýný hesap edersek bu yýl bilançoda favokte 60 milyon havadan gelen bir artýþ söz konusu olmasý içten bile deðil.. bu da hisse baþýna 1 tl gibi bir rakama tekabül ediyor.
bakalým gerçekleþecek mi .. yoksa gene satýþ gideri olarak karþýlýðý oluþturulup burdan gelen karýn da üstüne yatacakalr mý![]()
Yatmaya alýþmýþlar...
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Benim anlamadýðým,bu pozitif haberler hisse fiyatýna neden yansýmýyor.Bilanco cok iyi geldi 2 günde 7,20 I gordu ordan ele verdiler kapanýn elinde kaldý...Nedense hissenin yükselmesini istemiyorlar.Planlanan nedir,neler olacak anlamýþ deðilim ve yorumlayamýyorum.Büyüklerin tuzu kuru vakitleri bol biz azýmýzý coðaltalým darken bataklýða batik resmen.Umarým sonu hayýr olur hepimiz için...Ne zaman olacak ise...
Yer Ýmleri