Kaldýðý yerden düþmeye devam. 5 liraya düþürmezseniz adisiniz. 4 liraya düþürmezseniz adisiniz.
Kaldýðý yerden düþmeye devam. 5 liraya düþürmezseniz adisiniz. 4 liraya düþürmezseniz adisiniz.
Arkadaþ, þirket temettü daðýtacaðým diye açýklama yapýyor ve genel kurula gidiyor.
Genel Kurul da temettüyü bir tarih belirtmeden "yýl sonuna kadar daðýtacaðým" diyerek karar alýyor.
Ben ilk defa temettü daðýtým tarihi belirsiz bir genel kurul kararý duydum, SPK'ya göre herþey normal anlaþýlan.
Ama böyle karara göre böyle fiyatlama, görüyoruz iþte
Kanka 3,1 lotlarý býraktým almayý akabinde sen mi alýma geçtin 😬
Küçük yatýrýmcý olarak benim dýþýmda kimse kalmadý galiba. Tahta boþ. Kademelerde alýcý da yok satýcý da. Biri aktife 50.000 lot alýþ yapsa yüzde 20 prim yapar. Tersi bir durumda 20.000 lot satýþta yüzde 20 düþer.
Bu saatten sonra benden babayý alýrsýnýz. Bunca yýl beklemiþim. En çok 4 liraya düþürürsünüz. Ama eninde sonunda mike mike bu kaðýt gidecekkkkkkk.
abi 100 tl yapmalarý bu sekilde iþlerine yaramaz.o degerler gelene kadar mali dagýtmalarý da lazým ki para kazanabilsinler.ne sekilde ne zaman yapacaklar kestirmek zor.caresiz bekleyeceðiz.bunca yýl beklemiþiz….
es be gavurun evlatlari 7,60 dan 7,40 a ya sabirr...
Yer Ýmleri