Ben terk etmedim ortak
Ben terk etmedim ortak
Günaydýn arkadaþlar,
El deðiþtirme anlaþmalý bir hareket. Hisse uzun toplama süresi sonrasý fonlarda da toplanan hisseleri de içerdeki komisyonlu adamlarý ile kademeli alýþ yapýlmýþ gibi durum. Önümüzdeki günlerde fazlalaþacak. 8,90 da ýsrarlý baský ve talep olmamasý hisseyi uyutturuyor.
Bu dalga yapýsýnda bunu baþarmalarý bana, çok ilginç geliyor. Toplama bittikten sonra temettü ödemesi ve belki birlikte bedelsiz verme haberi ile 8,90 kýrdýrýlýrken birçok hissedarý da devre dýþý býrakacaklar. Sabýrla biraz daha beklemek gerekiyor düþüncesindeyim.
Son düzenleme : emos; 27-09-2019 saat: 10:00.
toplamak isteseler istedikleri gibi toplarlar , tüm araçlar ellerinde.. ben o yüzden cok komplo teorilerine ihtimal vermiyorum.
adam elinden çýkarmak için ugraþtýkça uðraþýyor .. bi beklentisi yok , zaten yatýrýmcýsýný kaz gibi yoldu 10 yýldýr , bi 10 yýl daya yolar..
4 milyar tl cirolu firmanýn karý 0 çýkýyor her yýl.. akýl var mantýk var cidden böyle bir ihtimal olabilir mi ? satýþtaki kar rakamýna bakýyorsun 250-300 milyon tl .. giderlere bakýyorsun para bitiyor. kaç gelirse o kadar gidiyor ..
zaten karý mal alýmý yaptýgý ýký fýrma uzerýnden hupletebiliyorlar.. dolayýsýyla bu firmayý komple satmaya nýyetlenmedýklerý surece kar etmesini veya fiyat artmasýný beklemek hata ..
hele hele ulker grubunun yuklu kredý odemesý varken bu fýrmayý kar ettýrýp de vergý vermek ýstemez. elýnden geldýgý kadar etýnden sutunden yününden faydalanacaklar bu fýrmalarýn..
bunlar basiretli tüccar deðil , bunlar için yatýrýmcýlar sadece bir koyun ve üzerinden fayda saðlanan canlýlar.. temettu verecem deyip eylul bitmesine ragmen gram bilgi vermeyen bir olusum bunlar çok beklentiye girmeyin ..
diyorumya ilerde bir gün firmayý satmak ýsterlerse o zaman hýsse fýyatýný yukseltýrler yoksa yerýn dýbýne gýtmesýnde bunlar ýcýn býr mahsur yok ..
Bu yýl bizim yýlý diyorduk da yýlsonu geldi yüzde 20 30 yükseliþ bir þey ifade etmiyor.. Patron bizim den ülkere borç verebiliriz diyor aðam eðlenirr bizle biz neden 50 milyon faiz ödüyoruz peki kasa 400 milyon nakti varken banka gibiyiz maþallah
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hacim düþük deðil mi?
Ayaklarý uzatýn beyler keyfini çýkaralým.
Yer Ýmleri