Çok rahatým. Aþaðýda da yukarýda da bekliyorum kendilerini. Tek sorunum geri geliþinde hangi noktadan alacaðým konusunda karar verememek.
Çok rahatým. Aþaðýda da yukarýda da bekliyorum kendilerini. Tek sorunum geri geliþinde hangi noktadan alacaðým konusunda karar verememek.
valla bu sefer saglam bosalttým portfoyu.. kesin tavan tavan devam eder bu![]()
Ak yatýrým 1.2 milyon net alým yapmýþ .. kesin biþeyler çýkar bunun arkasýndan..
yabancý oraný da son 3 gunde 13,2 den 13,98 e çýkmýþ.. bakalým son gün alýmlarý ile bu oran degýsýrse AK yatýrým aldýgýný virmanlýyor demektir yabancýya ..
Kenny valla ben satamadim far gormus kedi gb kafim napsak ki
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar ewet 14 e cikti yapanci orani ve yine kisa surecteki rsi yi duzeltti ama genis zamanlida rsi de negatif uyumsuzluk var.ben dun satamadim ole kaldim walla bakarak.biliyorum uzun zamandir sikinti yaratan bir hisse ama yonetim degismesi yildiz pazara girmesi bunlar dahi sizce bizimin karektersizligini duzeltecegi anlmani gelmez mi.karektersiz her zaman karektersiz midir yoksa
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýkili formasyon (tobo & flama) sonucu formasyon hedefine varmýþ görünüyor.. 14 altýna olasý geri çekilmelerde 12.35 destek olarak gündeme gelebilir...
![]()
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Yer Ýmleri