Balonlarýn gururu , iðnelerle karþýlaþýnca ya kadardir.Gozunuz aydýn
Bizim 12.95
7 Mayýs 2020
Balonlarýn gururu , iðnelerle karþýlaþýnca ya kadardir.Gozunuz aydýn
Bizim 12.95
7 Mayýs 2020
foruma yeni hissedarlar geliyorgelin gelin yer çok
Bu sefer ýþýk gördük
Çalý arkasindam çýktýk.
Doðru diyorsun foruma yeni ama hisseye cok çok eski...
Ýçimizden geldi bizim için de ayýp olmasýn bir þeyler karalayalim
Saðlýcakla kennym
hoþgeldiniz, bol bol yazýn , o kadar azaldýk ki okey oynayacak 4 luyu býle toplayamýyoz ..
city alis mi var paylasabilir misiniz...
bunun olayi nedir kennymm daha fazla mi mal cakmaya calisiyor...8 gun dusermi simdi amk..
bu gibi hareketler 2 sebeple olur ,
1 - ya gerçekten ciddi bir trend baslayacaksa alýcý ve satýcýlar ciddi oranda kararsýz olurlar, taraflardan birinin kurþunu bitene kadar birbirlerine üstünlük kurmaya çalýþýrlar.. Eðer hareketi tetikleyen grup yeterli sermayesi varsa yüklü þekilde tüm satýþlarý karþýlar, hatta karþýlayamýyor gibi yapýp karþý tarafýn ataða geçip satýþlarýný konsolide eder yeniden temizler ve sonrasýnda yoluna devam eder .. trendi nerde bitirecekse o bolgeye çýkar ve yataya sarar .. ancak bu noktada yukarda ciddi alýcý bulmasý gerekir.
2- mevcut fýrsatý kullanarak fiyatý yukarý çekip malý yedire yedire býrakma.. malý yedirdikçe yakaladýklarýný býrakmamak için arada bir yemlemesi gerekir, umut vermeli ki hem mevcutlarý korusun hem yenileri avlasýn..
birileri mevcut konjokturu kullanarak mal çakýyor gibi geldi bana..
alýmlarý yýl baþýnda baþladý .. bir kez 13 tl ye kadar gittiler, yabancýlarýn satýþýyla 6 tl ye kadar indi, tekrar yukserý toplayarak 14.79 a geldiler 3 tavanla.. benim tahminim 3 tavan olma nedeni kendilerinden baska binmesin diyeydi..
ordan itibaren daðýtýma baþladýlar.. insanlarýn maliyet düþüreceklerini bildikleri için pompa gibi basýyolar gelene geçene veriyolar .. tekrar yukarý surup yine basýyolar , yakalanan kaçamýyor ..
yani finansallara bakýnca 25 kuruþ temettü ile sanki çok da gidebileceði bir ortam yok, þirket yönetimi zaten bu firmadan kendilerinin harici faydalanmasýna imkan vermiyor. bilemedim ..
mülkerin kendi bile olabilir basan taraf.. bekleyelim görelim.. belki gercekten yýllýklarda yeni bir trend baþlatýr.
Yer Ýmleri