Seçin sitesindeki logo güzel. Sýcak, olumlu, gülücük gibi. Pozitif bi adým. 5 þubatta 1265 olarak güncellenen sayý 3 gun kadar önce 1264 olmuþ. Yani 5 þubattan 3 gün öncesinden kadar 1 market kapanmýþ. Vay anasýný sayýn seyirciler.![]()
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Genellikle þok dan alýþveriþ yapýyorum, arada Bizim toptan dan. Devamlý alýþveriþ yaptýðým þok un yanýnda seç açýlmýþ, ama ben o zamanlar bilmiyorum Bizim ile iþ yaptýðýný ve girmiyordum.. dün ilk defa içeri girdim..adama sordum bu maðaza bizim toptan nýn miþ öyle mi dedim .. verdiði cevap yüzde 80 i bizim toptan dan tedarik ediliyor dedi..tabelaya baktým tabelada marketin kendi tabelasý biraz silik tarzda yazýlmýþ ama punto ayný büyüklükte..
Altýnda seç market tabelasý göz alýcý renkli bir tabela ..
Þunu düþündüm evet seç market bir market zinciri lakin sanki bir yapýlanma var..
Ýstatistiksel takip altýnda bu zincir
Ýlçemizin iþ yapan mini zincir marketleri seç tabelasý asmaya baþladý..
Böylece kurulum maliyeti sýfýr bir market
Evet raf kirasý, girdisi çýktýsý, kâr ile zararý o üstteki tabelanýn
Bizim toptan da halihazýrdaki marketler ile yapmýþ anlaþmayý adý üzerinde toptan satýþ üzerinden yapýyor az da olsa Kâr i
Ama gerçekten akýllýca..
1200 seç var mýþ bu gidiþle 1200 u cok aþar
Ama ben tarým kredi kooperatifleri nin ürünlerini de þok market gibi katmasini öneriyorum.
Birde bizim marketin satýþ rakanlarindan pahalý bir satýþ yaparlarsa bu iþ çok tutmaz..ha bizim market kadar uygun olmayabilir lakin uygun olmali ki bu iþ olsun..yoksa kimse seç mez [emoji6]
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle bizim toptan çok güzel bir faaliyet raporu sunmuþ .. detaylý , þekilli, faydalý..
Model orada çok net açýk..
Ben okuduktan sonra seç markete girdim
Marketin sahibine sordum , seç market bizim toptaninmis öylemi dedim..
O da bana evet dedi ve devamindaki sozu ilk kelimesini onaylamadi..
Dedi ki, evet marketimizin yüzde 80 urunu bizim toptadan dedi.
Ve çýkarken cift tabela gördüm.. üstte o marketin eski adý yazýlý idi ama dikkat çekici deðil..
Esas tabela seç marketin ve oldukça belirgin
Ben o mini market zincirini daha onceden bilmesem dikkatimi cekmezdi.
Olay þöyleki etrafýmýzdaki marketler ile bir tür Française sistemi mi dersiniz tedarikçisi sistemimi dersiniz bilmiyorum.. ama güzel bir yaklaþým.. bizim toptan seç market tabelasýný asýyor, tedarikçisi benim diyor..garanti satýþ.. iþletmeci giriþimci bir market sahibi...
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Murat Ülkerin þirketlerinden KY kazndýrdýðý bir hisse söyleyin.
"PARA KONUÞUNCA,DOÐRULUK SUSAR."
Yer Ýmleri