hayýrlýsý hayýrlýsý guzel gunler bekliyor bizi arkadaþlar...sýkmayalým canýmýzý...totem yapalým hep birlikte...ytd
hayýrlýsý hayýrlýsý guzel gunler bekliyor bizi arkadaþlar...sýkmayalým canýmýzý...totem yapalým hep birlikte...ytd
totemle filan olacak iþ deðil ..
denizbankta olanlarý iyi inceleyin . aynýsýný burda da yaþatacaklar .. henüz ilk bölünmeyi yaþadýk , burada bitmez bu olay ..
peþi sýra bedelli ve bedelsiz birlikte gelmeli . bu süreçte fiyat en düþük seviyeye gelecek mal toplanacak . en az 1 yýllýk süreç bu bahsettiðimiz ..
g.PNG
endex izin verirmi buna bilemem
toteminin amk...![]()
vermiyor bilider vermiyor hisse geldi dünkü seviyeye 11,50 lerde gýrtlaðýmýza kadar soktular...14 u bir gorsem cýkýp gidicem hemen....bir daha da bist 30 harici takýlmamm tövbee...
Çiþini yapan ineðin kuyruk formasyonu var.
Bu formasyonun bitiminden yaklaþýk 1-2 ay sonra düþtüðü yerden alýnýr.
Sonra istenirse biriktirilir,istenirse de realize edilip faydalanýlýr...
Bir zamanlar bizim toptanda bist 30daydi
LG-H735 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksin düþmesi ile bizim düþmemizin arasýndaki tek fark TESADÜFtür .Dün ben yazdým.dedim ki;kek in biri son dakika atladý.yarýn bize zarar verecek dedim.Umarým bugün satmýþtýr.Yoksa o lavuk malý satana kadar yükseliþ hayal.çok mal deðil amma bizim aç gözlü kaðýtçýbaþýlar kimse olsun istemiyorlar.HAFTAYA BÖLÜNÜYOZ.FÝYAT KÜÇÜLÜNCE ÝLLA KÝ YENÝ ALICILAR GELÝR DE BÝZDE ZARARI,AZALTIRIZ ÝNÞALLAH.....
yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.þahsi deðerlendirmelerimdir.
Yer Ýmleri