Seanslýk grafikte kanal desteðine geldik bunun aþaðýsý iþi bozar fakat o da bozmamak adýna son bir saatteki satýþlarýn hepsini kendi karþýladý pala dayý yani þimdilik uçurumun kenarýndayýz bu kadar üstü yaþam altý ölüm...
Seanslýk grafikte kanal desteðine geldik bunun aþaðýsý iþi bozar fakat o da bozmamak adýna son bir saatteki satýþlarýn hepsini kendi karþýladý pala dayý yani þimdilik uçurumun kenarýndayýz bu kadar üstü yaþam altý ölüm...
Cengiz SOLAKOÐLU’nun branþýnýn perakende ve tüketim mallarý olduðunu düþünürsek takastaki yapý kredi toplamasýný da eklersek buna bir de Koçlarýn perakende sektöründe Koçtaþ harici zinciri olmadýðýný da düþünürsek Murat paþanýn da bu iþi devam ettirmeyeceðini de hesab edersek sonuç Þok=>Koç olacak diyebilir miyiz???
Perakende GIDA sektörünün önümüzdeki yollarda daha da canlý olacaðýný düþünürsek bence Koçlara çok yakýþýr þok hatta þoka da level atlatýr... Yatýrým tavsiyesi deðildir(KATAR MATAR FAKE)
her türlü varsayým olasýlýk dahilinde elbette
sadece þunu merak ediyorum
sokmarket içinde satýlan ürünlerin %90 ý ülker çatýsý altýndaki ürünler iken.
siz olsanýz enbüyük pazarýnýzý satarmýsýnýz. murad satarmý?
ederini bulan her mal satýlabilir elbet. ama grubun ürettiði ürünleri halka doðrudan ulaþtýrdýðý bu büyük pazarý satabileceðine ben ihtimal vermiyorum.
Kümaþ satýldý Maktek satýlacak bence þoku da satacak zira payý az zaten þok üzerinde büyük kýsmý yabancýda diye biliyorum
hocam yazdýðýmý tekrar okuyun. kümaþ ile ülker in nasý bi göbek baðý olabilir veya maktk ile
gýda iþine odaklanacaðýz dedi seneler önce. saydýðýnýz þirketler gýda þirketimi
maktk bi enayi bulabilirse satacak.
kümaþ senelerdir RHI ile masadaydý (400=500 mil dolar)
özel emir ile oyak a satýldý.
tfinansýda senelerdir satacaklar
konumuz ülkerin ürettiði ürünlerin satýlacaðý en büyük pazar
Yýldýz holding eline kalýrsa hisse bi halt olmaz onu da söyleyim size
Yer Ýmleri