Bunun kadar kifayetsiz bir kaðýt görmedim...
Bunun kadar kifayetsiz bir kaðýt görmedim...
Bim bugün bile artýda Buda hergðn düþüyor bir yýldýr ayný fiyatta þirket yöneticileri hissenize sahip çýkýn lütfen ayýp bim 376 milyar sok market 36 milyar
hisseye sahip çýkmalarýný beklemeyin basit bir örnek bunu anlatýyor
830 gram salça 32 lira bunlarýn yaptýðý kampanyaya bakýn
400 gram salça bir alana bir bedava 28 lira yani 830 gram salça 32 lira iken 400 +400= 800 gram salça 56 lira baþka bir deyiþle 830 gram salça 32 lira iken yarýsýndan bile az 400 gram nasýl 28 lira oluyor)
vatandaþý aptal gören bir þirketin hissesi bu kadar olur iþin tuhafý kapýyý pencereyi telefonu kapatmýþlar ulaþacak görüþecek kimse yok
marketi kapattýlar herhalde bari içeride bir çýrak falan býraksaydýlar gerçekten ayýp artýk yahu.
BIST -%0,5
BIMAS +%1,62
neredeyse -4 yaptý. Ne oldu da bu kadar kötü fiyatladýn Allah aþkýna.
Bu kadar sahipsiz bir hisse görmedim.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Bugün Ýzmir/Menderes tarafýnda tesadüf yeni açýlan bir Þok Market'e(#SOKM) girdim. Maðazayý çok beðendim.
Fýrýn bölümü, ýsýtmaya hazýr ana yemekler ve geniþletilmiþ ürün yelpazesi gözüme çarptý.
Stratejide bir deðiþikliðe mi gittiler ya da bölgesel bir durum mu bilmiyorum ama yeni açtýklarý maðazalarý bu þekilde açýyorlarsa bence uzun vade için güzel bir durum. Evimin yakýnlarýndaki maðaza da böyle olsa alýþveriþ sýklýðýmý arttýrýrým açýkcasý.
Bizim Ýstanbul'da eve yakýn olan maðazalar eski ve çoðu bakýmsýz. Ýstanbul'da hiç böyle bir Þok Market maðazasýna denk gelmediðim için dikkatimi çekti bu durum.
https://x.com/yatirimweb/status/1819...d8F2ZUHt93mWtw
Muhtemelen bu abi. Ben de ayný þeyi merak edip araþtýrdým, bölge satýþ müdürünün 1 ay önce aþaðýdaki paylaþýmýna denk geldim. Görseldeki maðazada "Lezzet Cafe" yazýyor, benim görselde de ayný konsept var.
Ben beðendim açýkcasý, rekabet açýsýndan rakipleriyle durumu eþitleyebileceði bir seviyeye gelmiþ yeni maðaza konsepti bence.
https://x.com/yatirimweb/status/1819...d8F2ZUHt93mWtw
Yeni konsept maðazalarý beðenenler çýkýyor kesile daha az yeni maðaza açýp bir yandan da eski maðazalarý bu konsepte çevirse çevrilemeyeneler sözleþme bitince yenilenmese ve baþka yere yeni konseptler açýlsa.Yukarýdaki beyfendi rakipleriyle farký kapatabilir demiþ bu konsept inþallah bizde böyle düþünüyorduk þirkette bir deðiþim var inþalallah halkýn beðeneceði rahat rahat alýþveriþ yaptýðý bir þirket olurlar.
Yer Ýmleri