Ýkinci çeyrek açýklanana kadar sessizce beklemek lazým. Canýnýz sýkýlmasýn diye arada masal anlatýrým ben size![]()
Ýkinci çeyrek açýklanana kadar sessizce beklemek lazým. Canýnýz sýkýlmasýn diye arada masal anlatýrým ben size![]()
Banker, size güzel havalarda bir þemsiye verip, yaðmurlu bir gün geri alan adamdýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/769103
patron hisse mi satmýþ yoksa ben mi yanlýþ anladým?!?
Dünkü pastayý atacak varmý ? Kimin aldýðýný görelim.
Bismillah dedim baþladým bakalým kendini sevdirecekmi kerata
Kýbrýs , S400 ve seçim için yorumum
Dolarýn yukarý hareketinin sadece tepki olduðunu 5.83' ü aþmayacapýný 5.66' yý aþaðý bile kýrabileceðini paylaþmýþtým.
Dolar þu anda yeniden 5.73
Seçim sonrasý hangi senaryo gerçekleþirse gerçekleþsin "borsada yön yukarý olur"
Neden?
Erken seçim olmazsa ki Erdoðan' ýn iþine gelmez bu , borsa istikrarý fiyatlar yukarý gider. Bunun yanýna bir de Erdoðan' ýn bir kesime yakýn politikalar izleyemeyeceði düþüncesi de yükseliþi destekler.
Erken seçim olursa yeni sistem siyasi istikrarý getireceðinden yine istikrar satýn alýnacak borsa yine yükselecek. Demokrasiyi güçlendirme yönündeki adýmlar güçlendirici etki yapacaktýr.
Vali olayý nedeniyle Ekrem' e yüklenilirse bu Erdoðan' ýn aleyhine olacaktýr. Ekrem güçlenecek ve siyasi istikrar yine saðlanacaktýr.
Bütün bu olasýlýklarda "sürece deðil sonuca odaklanýlacak ve aradaki sorunlar yükseliþin sadece düzeltmeleri olarak kalacaktýr.
S400 ve Kýbrýs bunlar konuþtuðumuz , konuþtuðumuz, sonra yine konuþtuðumuz ve konuþmaya devam ettiðimiz sorunlar
dolayýsýyla fiyatlarýn "büyük oranda içinde" Piyasa bundan sonrasýný fiyatlýyor olacak.
VERUSATURK GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.
VERTU
Gönderim Tarihi 20.06.2019 13:43:21
Açýklamalar
20.06.2019 tarihinde Kafein Yazýlým Hizmetleri Ticaret A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 7,25 fiyattan 4.100.000 adet satýþ iþlemi borsada yerli ve yabancý kurumsal yatýrýmcýlara Özel Emirle ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Kafein Yazýlým Hizmetleri Ticaret A.Þ. sermayesindeki % 21,72 olan paylarýmýz 20.06.2019 tarihi itibariyle %0.96 sýnýrýna düþmüþtür.
VERTU patron deðil kambur gitti.
2. çeyrek karý bence beklenmeli
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL TAMAMEN ÞAHSÝ DÜÞÜNCEMDÝR.
Banker, size güzel havalarda bir þemsiye verip, yaðmurlu bir gün geri alan adamdýr.
Yer Ýmleri