-
Bugün , aşırı şişmiş hisselerde büyük çöküşler yaşanıyor.... Buradan çıkan paranın bizim gibi defter değerinin altında ve karlılığı süper olan hisselere kayma ihtimali de var. Ayrıca , Çin deki salgından dolayı , üretimdeki düşme nedeniyle oradan bize et ve süt alım siparişleri de gelebilir mi diye düşünüyorum. Neden olmasın. Böyle bir gelişme olursa , milyar nüfuslu Çin i doyurmak , bizim şirketleri ihya eder.
-
Son düzenleme : By Akıl; 29-01-2020 saat: 17:07.
Sebep: GEREKSİZ BİR YAZI
-
pnsüt, petun,pınsu bi daha yazılmamak üzere ekranımdan sildim, daha önce vertu,verus,acsel,verusa ,smart.silmiştim.. bunların alayı
su katılmamış........................................ .................................................. ............dur...
ytd değildir
-
-
bilanço yaklaştıkca yukarı hareketler sıklaşmaya başladı, bu sene bir şeyler var pınar grubunda ama bakalım hayırlısı...
-

Originally Posted by
konkasor34
bilanço yaklaştıkca yukarı hareketler sıklaşmaya başladı, bu sene bir şeyler var pınar grubunda ama bakalım hayırlısı...
Bilanço ne zaman açıklanıyor?
-

Originally Posted by
Kandinsky
Bilanço ne zaman açıklanıyor?
2 Mart 2020 olarak KAP da gördüğümü hatırlıyorum. Kesin emin değilim. Araştırmak lazım.
Ben , kendi adıma , yüksek bir kar açıklayacağını düşünüyorum. Çünkü , son 1 Yıldaki , karlılığın artışı , beni böyle düşündürüyor.
-

Originally Posted by
By Akıl
2 Mart 2020 olarak KAP da gördüğümü hatırlıyorum. Kesin emin değilim. Araştırmak lazım.
Ben , kendi adıma , yüksek bir kar açıklayacağını düşünüyorum. Çünkü , son 1 Yıldaki , karlılığın artışı , beni böyle düşündürüyor.
Ödenmiş sermayesi olan , 43,3 Milyon liranın üzerinde bir kar rakkamı açıklayabileceğini düşünüyorum.
Tahminim doğru çıkarsa , buralar baya şenlenir. Defter değeri olan 12,5 TL. nin de üzeri fiyatları yakalayabiliriz.
Şu andaki 10,55 TL. fiyatın çok ucuz olduğunu düşünüyorum. Arayıp tarayıp da , yeni yeni hisseler bulup , bunları yükselten spekülatörler , elbet bunu da göreceklerdir. Bu güne kadar , Petun daki yukarı potansiyeli görüp , hisseyi uçurmamaları da , bana çok ilginç geliyor.
Yakın bir zamanda , Yaşar holding , borçlarını yeniden yapılandırdı , diye bir haber de gelebilir. Faizlerin iyice düştüğü ,böyle bir ortamda , Yaşar Holdingin uygun bir faizle borçlarını öteleyebilmesi oldukça kolaylaşmış durumda..... Böyle bir haber gelirse , Pınar gurubu hisselerinde , yukarı yönlü , sert bir hareket başlayabilir.
Önümüzdeki günlerin , Petun un yükseliş günleri olması dileğiyle , tüm , Petun yatırımcılarına selamlar...
Son düzenleme : By Akıl; 08-02-2020 saat: 15:56.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri