Ya yerel seçim erkene alýnýrsa kim kazanýr bana ne herkes hayatýndan memnunsa ayný düzende buyursun devam etsinler benim merakým Dolar ne olur.
Valla yedi sülalesi chp li bir ailenin oðlu olarak ben de fikrimi yazayým, bu chp den bir halt olmaz.Ekmeledtini bize dayatan, akþener olmasa ince gibi bir deðeri harcayýp abdullah gülü ortak aday yapmaya çalýþan ,siyaset zekasý sýfýrýn altýnda kemal kýlýçdaroðlu ile bu olay olmaz.Artýk yeter sol olarak kendimize güldürüyoruz rakiplerimizi.Ýnce nin yaptýðý her hareket doðru, o bir oluþumun veya chp nin baþýna geçerse oyum ona,yoksa bizi abdullah gül felaketinden kurtardýðý için oyum akþenere.Bu bizim chp lilerin ne sosyal adalet anlamýnda solla ne de benim anladýðým anlamda atatürkçülükle alakasý yok.
Reis sýkýþmýþ.Seri iflaslar kapýda.Dolar 4.9 lara gitmiþ.Faizler 5 puan artmýþ.Kredi faizleri tavan, ekonomi stop etmiþ.Emlakta seri iflaslar kapýda.Ve reis kýraathane, kek ve bizim torunlarýmýzýn ödeyeceði borçlarla kanal istanbul yapacaðýzdan baþka biþi diyemiyor.Þeker fabrikalarýný satýldýðý illerde bile akp tavan çekiyor.Bir tek kayseri ve konyada millet akp den soðumaya baþlamýþ.Bizim halkýmýza da kriz yakýþýyor cidden.Bunu yazmaya utanýyorum ama bizim halk biraz sýkýntýlý.Krizi az biþi hakediyormuyuz nedir)))))))))
Valla bende atadan dededen bir CHP li olarak TAMAM buraya kadar diyorum...
Bu sefer kararlýyým hiç bir þekilde medyanýn gazýna gelmeyeceðim,duygu sömürülerine kanmayacaðým..
"Reis mi kazansýn?" korkutmalarýna prim vermeyeceðim...
Oyumun/irademin gasp edilmesine HAYIR 100 BÝN KERE HAYIR diyorum...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri