Malesef daðlara taþlara uçan kuþlara vurdu kendini....Originally Posted by drv
![]()
Malesef daðlara taþlara uçan kuþlara vurdu kendini....Originally Posted by drv
![]()
Gece yarýsý 01:20
Baþlýk daha yeni taþýndý...
Bu baþlýðý þu anda 71 kiþi okumaktadýr. (22 üye ve 49 ziyaretçi)
shorts, alekss, asgaridr, celikay67, discretus, EKK, epikurus+, esramarka, garantmevduat, heval, jah, JonDowes, leonardo86, M21r1t1, ozim, rapsody, rebel, roxette, Sugosu82, watcher46, Yenice, zephry
1 Dolar 1 Lira olacak diyen Yiðit Bulut, ekonomi analizine devam ediyor..!
https://www.eskisehirtelevole.com/20...-devam-ediyor/
utanmadan sýkýlmadan hala tv lerde boy gösterip hedef veriyor
kimin danýþmaný bu
Bu haberi dolarla mý aldýnýz?
Feto denen þereften yoksun cia oyuncaðýnýn haberini 2000 li yýllarýn baþýndan beri veriyorduk. Kimse almadýðý gibi arkadaþlarým balyozdan tutuklandý. O zamandan beri ciddi haber alamayanlar 15 temmuzda aldýlar uyandýlar.
Bu haber falan deðil. Yapamadýklarýnýn, güçsüzlüðünün üretmemenin, yansýmalarý...
Git yuanla oyna, yenle oyna. Örnek ruble ile oynadýlar ve bolivarla oynadýlar. Ýkiside petrol zengini. Biri oynayanlarý doðradý. Öteki parasýndaki sýfýrlarla dolu yeni paralarý tanýtýrken gülümsüyor...
volume düþük çekik gözlüler volatilite yapýp kar kazanýyorlar gece gece. asyalý ev hanýmlarýnýn oyuncaðý olduk resmen. coin'lerden daha fazla kazandýrýyor resmen TL.
$/tl 4,812
hadi sýkýysa faiz artýrma yükseliþi bu..
baþka açýklamasý yok.
Herþey birden oldu. 4,75 lere fýrladý , sonra 4,80 ler oldu. Neredeyse saniyeler içerisinde.
Þu an 4,766 görüyorum. Geçenlerde de böyle bir þey olmuþtu. Hiç unutmuyorum bi pazar gecesi idi. Topiði bilgilendirmiþtim. Sabah yapýlan yorumlarda Japon kaynaklý bir hareket olduðu söylenmiþti. Þu an 4,7783 görüyorum. Euro 5,63 lerde.
bir sonraki impulse fibo hedefi 5,265 de
4,10 lardan buyana merkez faiz artýrmalý diye televizyonlarda basbagýran ekonomist uzman geçinen gerizekalýlara nedemeli , sanki merkez faiz artýrsa aradan 15 dakika geçse piyasalar faiz artýþýndan fazla etkilenmedi dolar/tl yükselmeye devam ediyor diyeceklerdi
usdtrl de ewp kalbý tamamlanýnca merkez günde 2 sefer faiz indirse yine düþer
bence merkez en doðrusunu yapýyo
faiz artýrmamakla
Yatýrým kararlarý SPK'nýn kurallarýna göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadýðý için yazdýklarým, yatýrým kararlarý verilirken kullanýlmamalýdýr
Yer Ýmleri