Pandora, kendisine emanet edilen kutuyu açar merakýndan....evet kötülükler vardýr kutuda. ama en dipte gizli olan þeyi de unutmayýn...umuttur o!
Pandora, kendisine emanet edilen kutuyu açar merakýndan....evet kötülükler vardýr kutuda. ama en dipte gizli olan þeyi de unutmayýn...umuttur o!
ve Pandoranin kutusu hikayesiyle bence insanliga verilmek istenen mesaj da budur.
Þahsi düþünceme göre seçimden sonra yönetime kim gelirse gelsin ekonomi yönünde bir sýkýntý yaþanmasý kaçýnýlmaz,önemli olan bununla nasýl mücadele edileceði........
Efendim yýllar yýlýdýr döviz forumunu sadece takip ettim keza ben paradan anlamam,anlamadýðým için geldiðim 40 küsür yaþýmda çokca kayýp ettim azca kazandým,kendimce sebebim hala dünyaya çocuk gözüyle bakmakda ýsrardýr derim. neyse bu güzel mesajýnýza katýlmakla birlikde Nietzsche -umut en büyük kötülüktür, iþkenceyi uzatýr- demiþtir, ülke olarak bence sizin paylaþýmýnýzla Nietzsche sözü arasýnda arafda kalmýþ bir durumdayýz gibi... Saygýlar,selamlar...
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
efendim Bendeniz iyimser biri hiç olamadým. beklentilerim de maalesef iyi deðil. benim katkým sadece dillere pelesenk olmuþ Pandoranin kutusu meselini doðru yerde kullanma uyarýsidir...iyi geceler
Yer Ýmleri