Ben hemen hiç bir hisse baþlýðýnda, diðer yatýrým araçlarýyla ilgili baþlýklarda yazmýyorum.
Baþlýk biz dolarcýlarýn ayný zamanda bir çeþit sohbet yeri.
Epeydir buradayýz.
Lagaluga gelebilecek þeyler paylaþýyorsak da baþka bir sohbet yerimiz yok.
Ama yatýrým tercihi farklý araçlar olan birinin o yatýrým araçlarýndaki baþlýklarda eðleþmesi bana daha makul gelmekte.
Yok burasý kalabalýk, popüler. O nedenle yazýyorum diyorsanýz keyif sizin.
Bana laf çakmanýza gerek yok.
Eurobondlar neyle alýnýyor sn BORA YAÞAR.Laga luga etme ne demek yakýþtý mý o laf.Burada yazan herkesin elinde dolar olma þartý mý var.
Ýstediðin kadar yüksek faiz ver belli bir rasyodan sonradan borçlarýn geri ödemesi imkansýz hale gelir ve borç verecek kimse bulamazsýn .Yakýn örnekler Yunanistan ,Arjantin.Sadece yüksek faizle borcu sonsuza kadar çevirmek mümkün olsaydý,dünyada temerrüde düþen ülke olmazdý.Sadece bardaðýn ne zaman dolduðu ve ilk damlanýn ne zaman dýþarý taþtýðýna baðlý olarak borçlar bir andan sonra çevrilmez hale gelir.
Neyse bence saygýsýzca yazmýþ olsanýz da, sizin durumunuzda birine olgunluðunuza yakýþmasa da, ben de çok yazdýðýmýn farkýndayým.Özel bir durum olmadýkça az yazarým.Forumun dengesini neden bozayým.Dolar bu ara revaçtaydý herkes fikirlerini yazdý.Benimkiler neden göze battý anlamadým.
Döviz kurlarýnda yarýn açýklanacak, olumsuz deðerlendirilebilecek verilerimize yönelik pozisyon alýnýyor gibi.
Yer Ýmleri