-

Originally Posted by
SmuraY
Direkt her şeyi Aliexpressten alsak daha iyi değil mi ?
aliexpress de artık baya pahalandı özellikle tekstil ürünleri uçmuş hem kur artışı hemde rxpu üstadın dediği çindeki asgari ücret artışı etkili olmuş sanırım yine bazı ürünler gerçekten ucuz ama eski cazibesi yok gibi
-

Originally Posted by
bahri
aliexpress de artık baya pahalandı özellikle tekstil ürünleri uçmuş hem kur artışı hemde rxpu üstadın dediği çindeki asgari ücret artışı etkili olmuş sanırım yine bazı ürünler gerçekten ucuz ama eski cazibesi yok gibi
en son 3 adet gözlük çerçevesi aldım yaklaşık 180 tl ye geldi burada almaya kalksam tanesine 300 civarı diyorlar kalitesini bilemem ama 4-5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
en son 3 adet gözlük çerçevesi aldım yaklaşık 180 tl ye geldi burada almaya kalksam tanesine 300 civarı diyorlar kalitesini bilemem ama 4-5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
evet gözlük çerçeveleri benimde dikkatimi çekti gerçekten güzel ve ucuz ancak dediğim gibi özellikle tekstil ürünleri aşırı pahalı polo yaka t shirt yaklaşık 20 dolara satılıyor kendi ülkemizde daha ucuzunu rahatlıkla bulursunuz
-

Originally Posted by
tunguska
İthalat falan anlamam bana fatura ödemeden çıkacağım kallavi restaurant lazım...

Beni dış mihraklar aç bıraktı dersen belki..
-
Atın intikamı yakın mı Başkan?
Yani eşşeğe sıra geldi mi.
-
Hakikaten AK partili restoran sahiplerine gitsek ve bizi dış mihraklar aç bıraktı desek beleş yemek verirler mi?
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Atın intikamı yakın mı Başkan?
Yani eşşeğe sıra geldi mi.

boyunda hafif hareketler var
felç durumu azalıyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
boyunda hafif hareketler var

felç durumu azalıyor
Boyun düzelirde barsaklar parlançalanmış diyorlar.
Bugün bari bi somun ekmek götüreyeydik iyiydi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri