-

Originally Posted by
bir-esnaf
Hatırlatırım Ayhan bey ☺ï¸
En az yüzde 30 40 çakılır.Bankaların tahsil edemediği alacakları tefecilere yüzde kaç indirimle sattıkları düşünülürse
)))))))
-

Originally Posted by
ayhan53
yani sizide anlamıyorum
adamı niye muhatap alıp yazıyorsunuz
ikna mı edeceksiniz
boşuna sayfa tüketiyorsunuz kirlilik yaratıyorsunuz.
Arada bir uğrayıp silkeliyorum işte, yoksa koca memleketi şu topiktekiler , sanal dünya ve de twitter!den ibaret sanıyorsunuz, siz genede muhatap almayın sizler bizlerin muhataplarısınız sizlerin gönlü de bir gün kazanılacak, gerçekleri göreceksiniz, hani herkesin bir gün fenerli olacağı gibi bir şey
-

Originally Posted by
bir-esnaf
Hatırlatırım Ayhan bey ☺ï¸
ben satacaklarını düşünmüyorum
ancak kaçacak olan olursa satar %50 aşağıdan
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
kitapci0
Arada bir uğrayıp silkeliyorum işte, yoksa koca memleketi şu topiktekiler , sanal dünya ve de twitter!den ibaret sanıyorsunuz, siz genede muhatap almayın sizler bizlerin muhataplarısınız sizlerin gönlü de bir gün kazanılacak, gerçekleri göreceksiniz, hani herkesin bir gün fenerli olacağı gibi bir şey
valal sana cevap yazanlar bu cevabı hakediyor diyecek birşey yok
bir halt olacağı yok.
-
Dinsizin hakkından imansız gelir sorun yok , Dolarlar güvende tutulup ulufe olarak YANDAŞA yedirilmedikten sonra el mahkum bizlere yalvaracakları günler yakın.
-

Originally Posted by
kitapci0
İnşallah inşallah allahtan bura sanal,gerçek dünya buradan çok acımasız.Gerçek dünyada gerçeklere muhalefetin bedeli çok acı oluyor.Misal döviz kredisinde yakalanan bir şirket sahibi olabilirdiniz.Maketten ev alıp tapunuz olmayabilir ve belki de hiç olmayacağını yeni idrak edip bir yandan senet ödüyor olabilirdiniz,kentsel dönüşüme ev verip eviniz yıkılıp müteahitiniz kaçmış olabilirdi,inanlar inşaattan ev alıp banka ipoteğini yeni öğrenmiş olabilirdiniz falan.
-

Originally Posted by
ayhan53
geçen şubat ayında açtığım topikden sonra dolar çoşmuş
uğursuz güneysunun açması yüzünden yataya girdik
Allahtan mayısın sonunda açtıda biraz ortalamayı kurtardık
Başkan bir daha ki başlık dolarda yükseliş kaçınılmaz olmasın zira abd parası dolar yükselmiyor abd de tl düşüyor. Şöyle olabilir başlık TL de düşüş kaçınılmaz.
-
bugün ve yarın borsaya çakarlar faizi ve doalrı yukarı alırlar
faiz için tam saha pres uygularlar
ama sökmez
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules