Ýþin acý tarafý anlaþmalar yapýldý hastanelerin yarýsý bitti yarýsý da yakýnda biter.Bu anlaþmalar revize edilemez geri dönülemez anlaþmalar.El mahkum 25 yýl bu paralar ödenecek
Ýþin acý tarafý anlaþmalar yapýldý hastanelerin yarýsý bitti yarýsý da yakýnda biter.Bu anlaþmalar revize edilemez geri dönülemez anlaþmalar.El mahkum 25 yýl bu paralar ödenecek
Þu Arap sevicilere bir kere cevap yazsam deðil bir hafta bir ay ceza almak, Güneysu süresiz þekilde üyeliðimi siler.
O kadar zor tutuyorum ki kendimi küfürü basmamak için.
Ah yüce önder ah.
Zamanýnda þunlarin dedelerinin kafalarýný koparmadin bak kontrolsüzce çoðaldýlar.. þimdi bize ahkam kesiyorlar. Çok kýzýyorum sana çok.
Haklýsýn Ayhan kardeþ.. Þimdilik USD 4,65 yaklaþtýkça kýsa yapýyoruz.. 4,58 e yaklaþtýkça kapanýyoruz..
Son düzenleme : thejackalav.; 05-06-2018 saat: 20:18.
hakuna matara....memento mori.
Adamlar topiðin anasini bellemeye geiyorlar sizde yardým ediyorsunuz topikte muhabbet ve seviye gidiyor dolar molar unutuluyor
Hani çok bilgili olacaðýný tahmin ettiðim için soruyorum:
"Osmanlý'dan bahsetsene biraz. Hani o fetih dediðimiz olgudan.Hollanda emperyal bir devlettir. Ýmparatorluk olmadan emperyal olmuþ bir devlet. Onu bile beceremedik. Sadece zulüm ve kan. ne kadar kývýrtsak da... Eli insan kaný görmemiþ bir insanlýk. Ne güzel olurdu..."
Yer Ýmleri