Dolarýn globalde güçlenmesi bir tarafa..
Seçim belirsizliðide etkili þu an..detaya girmeyeyim ama çok aykýrý bir sonuç çýkmadýktan sonra seçim sonucunu genelde piyasalar olumlu algýlar..o yüzden bir süre olumluluk piyasalara algýlatýlabilir..malum Haziran 24'ünde erken seçim kararý açýklanýnca ortalýk bayram yerine dönmüþtü..
Ancak Temmuz'un ikinci yarýsý, daha doðrusu 27'sinden sonra ortalýk yine karýþabilir..![]()
Keþke öyle temiz bir seçim olsa, ince veya akþener alsa, millet ittifaký Meclis çoðunluðunu alsa Abbas yolcu olsa dolar 3 e gelse ekonomi düzelse özgürlük ve demokrasi ile adil bir hukuk ve eðitim sistemi gelse kýsaca hayat bayram olsa. Ama yok dostum çok muallak bu seçim çook. Öyle oldu da bitti maþallah seçimi olmayacak yani.
Seçim olacak mý ona bile þüphem var hala, olacaksa adil olacak mý ona þüphem var hala. Oldu diyelim çýkan sonuca razý gelinecek mi. Veya Baþkan baþka Meclis baþka kaç seçim olacak 2. turdan sonra. Çok muallak çoook.
Bagiris cagiris kavgadan uzak bilgi dolu mantýklý sempatik bir program oldu ben begendim.
Duymak istediklerim fazlasiyla vardi.
Ozlemisiz boyle programlari
Yer Ýmleri