-

Originally Posted by
epikurus
Şu faiz lobisine sallanırken bizi diz çöktüremeyeceksiniz, ey dış güçler filan diye bağırınılıyordu hatta hala da bağırıyorlar
şunu çok merak ediyorum 300 baz puan faizi aldılar
şu an biz hala dimdik ayaktamıyız
ya da pozisyonumuz nedir
dizler üzerinde filan mı..
Dostum bu konuda doların pazılarına bakacaksın..ülkeyi getirdikleri hal bu..
-
Ekonomide diyecek bir şey fazla, birimizin ak dediğine diğerimizin kara dediği bir dönemi yaşıyoruz, bence şu an yaşanan şey bir oprerasyondan başka bir şey değildir, ve operasyonun bitmsine az kadı, çok değil 20 gün sonra göreceğiz az sabır
-
Bak senin ilgini çekebilecek bir hikaye var link te
durum şu an bu
dilerim faydası olur..
https://indigodergisi.com/2014/04/deve-disi-degildir/
-

Originally Posted by
epikurus
faiz sebep enflasyon sonuç diye tutturursan 2. kez gitmek zorunda kalınır
tabi para dilenmeye gidildiğini unutmamak lazım
Bu konuda da (saçmalama da) KK'nın eline su dökemez hatırlayın KK bir grup toplantısında getirin meclise öneriyi oy vereceğim faizleri % 1'e sabitleyelim diye çağrıda bulunmuştu hatırlayanlarınız vardır, e hadi itiraf edin
-

Originally Posted by
kitapci0
Ekonomide diyecek bir şey fazla, birimizin ak dediğine diğerimizin kara dediği bir dönemi yaşıyoruz, bence şu an yaşanan şey bir oprerasyondan başka bir şey değildir, ve operasyonun bitmsine az kadı, çok değil 20 gün sonra göreceğiz az sabır
yok senin durumun farklı bence
sizin bu konuda bir bilginiz olduğunu sanmıyorum
olsa söylerdiniz
onun için bilginiz olmadığına göre polemik için burada olduğunuz kanaati oluştu
bence burada işiniz olmamalı..
değil mi
son yazımdı bu..
-

Originally Posted by
epikurus
son yazımdı bu..
Evet sıklet belirlenmiştir..fazla lafa gerek yoktur..
-
Ey zat-ı muhterem,bak demişsinki 20 gün sonra herşey düzelecek,tamam 20 gün seni bekleyeceğiz ama sende adam olup 20 gün sonra herşey düzelirse gel burda zaferini kutla yok aksi olursa en azından özür dile ama artık traşı kes keza ciddi olarak komik durumlara düşüyorsun....
-

Originally Posted by
kitapci0
Bu konuda da (saçmalama da) KK'nın eline su dökemez hatırlayın KK bir grup toplantısında getirin meclise öneriyi oy vereceğim faizleri % 1'e sabitleyelim diye çağrıda bulunmuştu hatırlayanlarınız vardır, e hadi itiraf edin
Bakın ben saçmalamıştır diyorum , sizden de bir itiraf bekliyorum epikurus , yoksa kaçırıp duymayıp , görmediniz mi ???
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri