Merkez bi 2 puan daha derse ebemizi tersten görürüz.
Nasýl olsa reisin karizma çizildi derler mi derler bence.
Merkez bi 2 puan daha derse ebemizi tersten görürüz.
Nasýl olsa reisin karizma çizildi derler mi derler bence.
Hayýr kanal istanbul iþi biraz þeetçek.Ben ona üzülüyorum.Neyse artýk reis seçilsin ziraattir halkdýr biþiler yapýlýr artýk.Gerçi halkbanka ceza falan diyolar.Artýk ziraat,vakýf falan el atçak o konulara.Bu vatan bizim.Kanalsýz bence de pek estetik durmuyor.Açýyorum haritayý kanalý yaptý mý,istanbulda mis gibi bir ada oluyor.Dört tarafý suyla kaplý dev gibi bir ada ne güzel.Ama sanmam bu muhalefet bunu anlasýn, biraz söz meclisten dýþarý bizim muhalefet salak.Bu dünya projesine de bir ton kulp bulurlar þimdi.Halbuki 60 milyar dolar nedir ki ,sen o ada oluþsun kaç milyar dolar eder bir hesap etsene ,hesap kitap ne arar bizim muhalefette,hep hayýr de hep münafýklýk yap, e bu kadar müteahit ne yiyecek, taþ mý yesin bunlar.Vijdansýz herifler 300 000 muteahit var çoluðu çocuðu çalýþaný þusu busu bu kadar adam aç mý kaLcak.20 yýl nedir ki 0.98 den kredi veriyoruz 20 yýlda borçlanma imkaný, kimse kredi çekeyim þu evleri alayým,þu kadar insan aç kalmasýn demiyor.Bizim halk ta ne diyeyim biraz bir miktar þey ya,neyse, ramazan ramazan fazla yazmayayým ben.
)
Dolarda yukselis kacinilmaz basliginin vazgecilmezleri
Crashh ci Bosporos
Yeter olsunlar ki beter olsunlar umutabi
Eve ekmek götürmenin derdinde olan ayhan basgan
Dolar 5 gayme olacak reha abiyi goremiyorsakta takipteyiz onu da baska konularda
Artik bu deyimler halka mal olmasi lazim,yok oyle patent falan
Baslik resmen allstar benim icin. Sn. Xrpu gibi cok degerli yorumcular var. Benim gibi hisse yatirimcisi icin bu baslik bazi konularda radikal kararlar almamda yardimci olmuþtur. Herkese ayri ayri tesekkurler efenim...
An itibari ile 69a merdiveni dayadi. Fedin faiz artis karari fiyatlanmakta deniliyor ancak son 3 gune bakildiginda yukselis tekrar 4.40-4.92 hareketini hatýrlatmakta. Dolar ne yapilirsa yapilsin secime kadar dizginlenemeyecegini mi anlamaliyiz?
Ayrica yukselisin maas zamanina gelmesi manidar hehe . Memurlarda umudu kesti herhalde
TR 2030 7,42 % 0,60 13/06/2018 11:52:37
GÜNÝÇÝ EN YÜKSEK: 7,42 GÜNÝÇÝ EN DÜÞÜK: 7,38
Döviz sepeti 5.080.-
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bugün ve yarýný 4.70 üstü kapatsýn önümüzdeki hafta 5 i rahat kýrar
Dün hazinenin ihalede % 20-21 talepleri karþýlamayýp en yüksek %19 lara kadar vermesi ve satýþýn istenenin 1/3 kadar olmasý burnuma çok pis YANIK kokularý getirdi. Mb tekrar bir faiz arttýrýrsa fena olmaz yoksa Dolarda uçuþa devam. Bizim tasarruflarýmýzý enflasyon altý faizlerle mundar edip BETON beyinlere 5-6 yýl kaynak aktardýlar iþimdi sýra bizde aldýklarýný geri verecekler yoksa 1 Cent yok böyle biline...
Seçimden önce 4.80'i kýrmasý acil toplantýya götürebilir.
Tahvil faizleri 200 bazpuan faiz artýþýný fiyatlýyor. Piyasa faizini zaten buna göre arttýrdý.
Tcmb'nin 200 bazpuan faiz artýþý zaten var olan faiz dengesini teyid edecek.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri