-
Doları kim tutuyor peki Abbas mı dış güçler mi gizli bir el mi??? Hakem kardeş söyleyin de bıraksın 😊😊
-
Kamu üzerinden satış yapıyorlardır...........Sağır sultan bile biliyor .........O da yeterli gelmeyince vatandaşa satın kurtulun diyor
-

Originally Posted by
cevdet _060
Doları kim tutuyor peki Abbas mı dış güçler mi gizli bir el mi??? Hakem kardeş söyleyin de bıraksın 😊😊
Valla ben jöleliden şüpheleniyorum
))))))))))) Ama tutamaz ,yakın zamanda eurobond hesabına göre en az yüzde 1 artış kesin bence.Eurobond göstergesi çok nadiren şaşar.
-
Valla boşuna beklemesinler kimse satmaz.
-

Originally Posted by
umutabi
Neyse allahtan teknik neyin kırosuyum tek gösterge adamın kendisi , bozun yastık altındakileri deyince ben Doların çıkacağını anlamıştım. Bakalım 4.75 i kırıp geçecek mi !
Yeminle ahan doları arttıracak haber dedim
-

Originally Posted by
heval
Kamu üzerinden satış yapıyorlardır...........Sağır sultan bile biliyor .........O da yeterli gelmeyince vatandaşa satın kurtulun diyor
Allahtanki satıyorlar ta satmasalar ne olurdu peki?
-
Bunlar en son bir eurobond satmışlardı...2 küsür milyarlık....Onun adını bilen var mı? Ayrıca kupon faizi en iyiolan eurobond(usd cinsinden) hangisidir? Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum....(eskiden garanti sayfasında bu tür bilgiler vardı kaldırmışlar)
-
Dolarcılar hala burda mısınız yaa.💰
Yunan adaları mavi turu henüz bitti.💵
Masrafları çıkarmam lazım benjaminden.🤑
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri