Hiç yön belirlenemiyor ki. Sabah dibe giderken dur bekle daha düþer, çýkmaya baþlayýnca buradan döner vs diyerek fýrsatlar kaçýyor. Ben altýný izliyorum 187' ye kadar geldi dur bakalým diye diye 191 küsur TL deyiz.
Hiç yön belirlenemiyor ki. Sabah dibe giderken dur bekle daha düþer, çýkmaya baþlayýnca buradan döner vs diyerek fýrsatlar kaçýyor. Ben altýný izliyorum 187' ye kadar geldi dur bakalým diye diye 191 küsur TL deyiz.
Ýyiki zamanýnda kahramanlýk hikayeleri yerine aklýn ön planda olduðu hikayeleri okuyarak büyümüþüm. Cýrcýr böceði karýnca hikayesi bunlar arasýnda favorimdir. 3 yýldýr inadýna herkes bana aptal , bu faizler varken Dolar alýp saklaman enayiliktir derken ben karýnca hesabý erzak yýðýyordum KARLI VE SOÐUK geçecek kýþ için. Þimdi kapýma gelip benden DOLAR dilenecek o CIRCIR böceklerine koklatacak zýrnýk yok benim evde.
Evet doðru 184 leri gördü öyle baktým hýrsla daha ucuza alacaðým diye.
Dolarý uzun zaman önce alýp tutmayan için yön belirlemek zordur. Ayný durumda olsam ayný þeyleri düþünür mümkün deðil Dolar falan alamazdým ne sabah ne þimdi.
Geçen her zaman dilimi de bir öncekini aratýyor. Ben TL tarafta faizde almýyorum ondan bir altýn vs. alýp kenara atayým diyorum. Zaten düþük bir meblað ama kötü günler için yedek akçedir.
Yer Ýmleri