-
Benim tahminim :Bugun yuksek acarsa bir halt olmaz....75-74 yaparsa ogleden sonra 80 lere cıkma potansiyeli var......Yatırım tavsiyesi değildir.....
-
Sabah peşin peşin sövmüştük..Ne ****likler yapacaklarını tahmin etmiştik daha seans kapanmadı ama her türlü dalavere dönüyor.Sürekli kademelere yazıp siliyorlar.İş yatırım yaptığı alışların hepsini verdi bakalım akşama ne kadar mal ile kapatacak.0.76-77 ye millet sevinir oldu.Şeref yoksunu inşallah sana da bir katakulli yapan olur..Ytd.
-
-
Arkadaşlar hiç bir tahmininiz tutmuyor, ama azimle tahmin yapmaya devam ediyorsunuz, bravo.
-

Originally Posted by
atayburak
Arkadaşlar hiç bir tahmininiz tutmuyor, ama azimle tahmin yapmaya devam ediyorsunuz, bravo.
Duvari delicez dur daha=)
-
Akşam bir diziye bakıyordum kayayı yumurtayla kırmaya çalışıyorlardı bizimkisi o hesap oldu
-

Originally Posted by
ekima
Akşam bir diziye bakıyordum kayayı yumurtayla kırmaya çalışıyorlardı bizimkisi o hesap oldu
Sonunda ne oldu sayın ekima yumurta kayayı kırdı mı?
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yok be arkadasim hakimlerin dizisiydi önlerindeki zorluklar için mecazi anlamda kullanıyorlardı bize sağlam iş makinası lazim bu deyyoslarda arkasından baksınlar biz ne ettik diye.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri