-
Ne geçirdiler millete, twitter 'da Tektucular ağlıyor, insanları 1.80 üzerinde kâğıda soktular
-

Originally Posted by
atayburak
Açıkçılar iş başında, bugün erken başladılar
Ben pek günlük takip etmiyorum
Açıkçı yakalanmışsa hisse İki gündür aşağıda doğru hep hareket etmesinin nedeni nedir? Açıkcı yakalanınca genelde yukarı olur
-

Originally Posted by
1prometheus
Ben pek günlük takip etmiyorum
Açıkçı yakalanmışsa hisse İki gündür aşağıda doğru hep hareket etmesinin nedeni nedir? Açıkcı yakalanınca genelde yukarı olur
Açıkçılar yakalamadılar ki hala satış yapıyorlar
-

Originally Posted by
atayburak
Verdiler gene aşağıya, ellerinde olmayan hisseyi satıp duruyorlar
Açıkcı yakalansa, ve satışa hisse gelmiyorsa, açıkçıları yakalayanlar tavana alışlar yazıp sürükler kağıdı yukarı.
Yada diğerleri satmasın, bir kaç gün kağıdı zıplatanlar speakers kalanlarında kolay satmak için bir algı mı oluşturdular anlamak zor.
Birileri birseylere oynuyor gibi, sonuçta böyle bir hissenin 2 günde dolaşımdakinin 5 katı lot işlem görmesi biraz düşündürücü.
-
Her zaman ki gibi birşey anlamadım, hiç hissettirmeden verdi aşağı, küçük yatırımcı için öyle işlem hacmi yapıyor salar bravo, anlamak güç , aç gozlulugumum bedeli biraz 1.85 den verseydim eyiydi, al SAT tut tavsiyesi değild ir, kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer
-
-

Originally Posted by
asibey
Her zaman ki gibi birşey anlamadım, hiç hissettirmeden verdi aşağı, küçük yatırımcı için öyle işlem hacmi yapıyor salar bravo, anlamak güç , aç gozlulugumum bedeli biraz 1.85 den verseydim eyiydi, al SAT tut tavsiyesi değild ir, kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer
Boşver sıkma canını bu tektudan gelecek hayır Allah tan gelsin ,tektu pişmanlıktır, mutsuzluktur
-
Yanlış olabilir, hatırladığım 1.63 1.74 gabli açmıştı onumu kapadı, dert omuydu , bilmiyorum, al SAT tut tavsiyesi değildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri