-
Tekrar 1.80 1.90 kapışma noktalarına gelir diye düşünüyorum. Daha önce bu bantlarda büyük kapışma olmuştu!
-

Originally Posted by
1prometheus
Tekrar 1.80 1.90 kapışma noktalarına gelir diye düşünüyorum. Daha önce bu bantlarda büyük kapışma olmuştu!
elleme kapışsınlar...
bence MAYdonoz hepsini döver...
TABİ YA.
-
Bugün 1.48 direncinden döndü
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
sezon açıldığına ikna oldum... bodrumda soslu makarna (beleş verseler yemem) 110 lira.... bir şenzlong 1000 lira. haydi bol güneşler.
-

Originally Posted by
rado
Ne 1,5 u 2 katı olması lazım dı,kağıdın değeri 3 tl. en az 3 tl olması gerekti,sahipleri mimli,********
Neye gore kıme gore bu rakamları yazıyorsun arkadasım
-

Originally Posted by
yaşlı_kurt
Neye gore kıme gore bu rakamları yazıyorsun arkadasım
PD/DD 0.47 herhalde buna göre bir deger biçiyor..? diye düşünüyorum
belki arkadaşın başka fikri olabilirmi bilemem..
ZIR-DELİ Y.T.D
-
Arkadaşlar şirkete şu bilgilendirme mailini atalım senede hareket gelebilir cevaba göre:mail adresi
ibrahim.yilmaz@tek-artinsaat.com veya
mehmet.gocmen@clubzigana.com
''İyi günler ben, tektu yatırımcısı ...........Şirketiniz aktifinde bulunan İzmir-Alaçatı'da bulunan 167 odalık (96 Standart oda, 6 Suit oda, 65 Apart Ünite-Villa Tipi-) Resort Zigana Alaçatı Hotelin satılması konusundaki çalışmalar hakkında KAP a 60 günde yapılması gereken açıklama yapılmamıştır.Lütfen bu konuyla ilgili açıklamayı BİST KAP bölümüne yaparsanız sevinirim,işlerinizde başarılar dilerim.
AD-SOYAD....''
Ayrıca şirketin küçükçekmecede kanal istanbulla hareketlenme yapacak 38 dönümlük arsasındaki proje işide sorulabilir,bol kazançlar...
-
bugün mallandık hayırlısı bakalım eski gözağrrımız...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri