Sayýn Cautionary;
Pegasus ile ilgili güncel yorumunuz nedir?
Malum hisse büyük getiriler saðladý.Sizce burasý tepe noktalarý mýdýr?
Sayýn Cautionary;
Pegasus ile ilgili güncel yorumunuz nedir?
Malum hisse büyük getiriler saðladý.Sizce burasý tepe noktalarý mýdýr?
Hey gidi aksa...portföyümün sümüklü kýzý...þimdi saç baþ taranmýþ, kokular sürünmüþ,,,millet peþine takýlmýþ, almak Ýçin can atýyor gençler
Borsa böyledir, görünene aldanmamak lazým..kýyafet kötü olabilir, makyaj yoktur...dikkatini çekmez, gider allanmýþ pullanmýþ, makyajý abartmýþ kýza tav olursun...ilerde makyajsýz halini görünce de ben buna mý aþýk olmuþtum dersin.
Not: benzetmelere takýlmayýn, cinsiyetçi biri deðilimdir..özellikle kadýn forumdaþlar yanlýþ anlamasýn lütfen.
Yer yer duzeltme yapip geri cekilsede endexte yukselis seyri devam ediyor.
Sadece yukselis dalgasinda endexi tasiyici hisseler degisiyor. Bu son dalgada bankalar durdu. Eregli, THY, Sise, Krdmd arabayi ceken atlar oldu.....,
Sira tekrar Bankalara gelebilir
Yok yok %100-200 yapmýþ gaydirigubbak hisselerde gezinmekten pek dikkat çekmedi daha. 1 tl üzerinde net temettüye 10 gün kala fiyat 15 civarlarýnda iken gelirler ne kadar temettü verecek , bugün alsam yine de yarýn temettü alýr mýyým, tam uzun vade hissesi buralardan biriktirmeye baþladýmcýlar. MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akök holdingin þirketleri çok güzel
RNE-L01 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
20 senedir piyasalarýn içindeyim...ama profesyonel olarak 2 yýldýr bu iþi yapýyorum..20 yýlda bu tür bir hareket hatýrlamýyorum...son 6 aydýr çok enteresan bir piyasa var...çok kötü hisseler seçilmediyse ( Petkim, THY gibi), endeks getirisinin çok üzerinde getiriler mümkün oldu. Eðer bu yýl dahi endeks getirisini geçemeyen arkadaþlar varsa yatýrým tarzýný gözden geçirsinler.
Ýllaki endeks altý getirili hisse olabilir portföyde..ama 5-10 arasý hisse ile endeksi geçemesek sorgulanmalý.
Her zaman böyle olmaz, çok dengesiz hareketler yapar hisseler...zigzag lar çizer...ama son 6 aydýr gayet muntazam, çok güzel bir trend tutturmuþ 50 hisse vardýr endeks 100 de.
Bilançolarýný dolayýsýyla performansýný beðenmeyip portföyümden çýkardýðým çimsa ve brisa bile son 2-3 ayda %50 prim yaptý...hem de zig zag sýz, düzgün trendler ile yaptýlar bu primi.
Yer Ýmleri