sayýn cauti üstat, pegasus 68 altýný gördü. bu bir düþüþ trendi baþlangýcý mý? yoksa kýsa süreli bir düzeltme mi? teknik olarak olumlu düþüncelerinizde deðiþiklik oldu mu?
düþüncelerinizi merak ediyorum. saygýlar.
Son bir ayda piþmiþ tavuðun baþýna gelmeyenler geldi...önce pistteki kaza, sonra Sabiha ya ek sefer yasaðý, 2. Pistin gecikmesi ya da bilerek geciktirilmesi...bunun üzerine bþr de salgýn olayý.
Ayrýca yabancý da baya satýþ yaptý...bu satýþý yapmasa çoktan alýmlara baþlamýþtý...hazýr ortam da uygun iken olabildiðince alttan yerine koymaya çalýþacak.
Bu nedenle hýzlý bir toparlanma beklemiyorum...75 altýna inmese daha hýzlý toparlardý...ayrýca endeks de bþr süre daha düþebilir...ama dediðin gibi son çeyrek sonrasý fk komik seviyeye gelecek, hatta 2020 geleceðe dönük fk daha da düþük olacak..sonuçta þirket beklentilerini koruyor, ben de en azýndan alt limit seviyesinde hedeflerini tutturacaðýný düþünüyorum.... bu nedenle dip emareleri görürsem tekrar alýrým...bilanço Þubat sonu ancak açýklanýr, haftaya azar azar almaya baþlarým sanýrým.
Portföy çeþitlendirme nedir deseler? Deva derdim![]()
Küçük kaðýt olunca böyle olacak iþte..,temel destekliyor, manipülasyon yok...45 derece açýyla sakin sakin çýkýyor bir yýldýr...neredeyse 4 e katladý bir yýlda.
bende derinhisse maðdurlarý diye topic ne zaman açýlacak onu bekliyorum hala açýlmadý hayret![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri