Bilançoya 2 hafta kaldý göster bakalým marifetini.YTD
Bilançoya 2 hafta kaldý göster bakalým marifetini.YTD
24-04-2018 saat 12:56 iþlem adedi 3752 lot.:):).. Bu istikrar ve hacimle yakýnda piyasa öncesi iþlem platformuna, sip, gözaltý, C grubu buralara biyere sokarsýnýz artýk. Ulan kimse satmýyor iþte hala bi lot beþ lot toplarým diye cebelleþiyorsun. Bu saaten sonra yarmýþlar endexi..kim sana satar 2.57 den acsel hissesi.
Zaman azaldý, çember daraldý!!ilkçeyrek lere biþi kalmadý. Arsa haberi kenarda bonus bekliyor.. Biz kazanamazsak sizde bi lira kazanamazsýnýz. Hepberaber burda bekleriz. Sonuçta sanada bunun hem zaman olarak hemde para olarak bir maliyeti var. Hiçbirimiz ölümsüz olmadýgýmýz için seve seve o hareket baþlýycak.
ACSEL günlük
![]()
Bu arsa hikayesi çok fazla uzadý.YTD
ACSEL Solo 2018/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 570827 Yýllýk Deð%:153
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilanço beklentilerimin biraz altýnda kaldý ama yinede güzel. Þirket hýzlý bir þekilde büyümeye devam ediyor. Böyle devam ederse yýl sonunda ikili rakamlarý görebilir. YTD
Bu bilançoya raðmen düþüyorsun ya ...... YTD
Bu bilanço iyi degildir. Özellikle 2017 sonçeyrege göre kötüdür. Lakin ilerde iyi olucaktýr.. Tekkeyi beklemeye devam. Roketliycek bi durum yok. 2018/12 aylýklarda 3 mil.üzeri kar hisseyi 5 tl yolculuguna çýkaracaktýr.artýk ikinci çeyrek ve o bomba arsa haberlerine odaklandýk. Bide spegin keyfini bekliycez tabi.. Umarým tahtacý güçlüdür.
Yer Ýmleri