Perþembe taban açar cuma da 5 eksi gider rahatlariz ben zarar bekliyordum yine de kar etmiþ
Perþembe taban açar cuma da 5 eksi gider rahatlariz ben zarar bekliyordum yine de kar etmiþ
O brüt kar degil mi net kar 35 M
Az önce finans.mynet ten baktým yýllýk dönem kârý 35.785.415,00 yazýyor. KAP tan açýkladýklarý verilerden neyin ne olduðu tam anlaþýlýr deðil. 35.785.415,00 lira kâr enflasyon muhasebesinden sonra geriye kalan kâr ise yine kâr ve þirketin kasasýna girmiþ oldu. Bilançolarýnda zarar açýklayan pek çok þirket varken zarar da açýklayabilirdi. Beðenmesekte yýlý kârla bitirmesi olumlu diyebiliriz. Asýl merak ettiðim 2024 ilk çeyrek bilanço . Bakalým neler olacak.
Son düzenleme : dinkana; 01-05-2024 saat: 13:28.
Ýlk çeyrek gelene kadar mali toplar sonra süper ilk çeyrek patlatýr 250 üstü millete mali kakalar örnek
Alcar tmpol plastik
Benim de aklýmdan benzer þeyler geçiyor. 195-140 ardýndan 183 e kadar bir yükseliþ oldu. Dün gelen bilançoyu bahane ederek yarýn ve sonraki günlerde sert satýþlarla bir panik durumu oluþturabilir bu arada tekrar mal toplayabilir. 2024 ilk çeyrekte iyi bir bilanço gelebileceðini tahmin ediyorum. Eðer böyle olursa yukarý yönlü sert hareketler gelebilir ve ardýndan yine tepeden milletin eline verir diye düþünüyorum.
Enflasyon muhasebesi bir çok firmanýn son çeyrekte daha kötü kar getirmesine sebep oldu.
Muhasebeciler bu uygulamanýn zorluðundan ve zaman külfetinden isyandalar. TV de ilk çeyrek uygulamasýnýn erteleneceði alt yazýsý gördüm. Konuþtuðum bir muhasebeci sadece yýllýklarda uygulanma ihtimalinden bahsetti.
Benim için þirketin çalýþýp cirosunu ve karlýlýðýný artýrmasý.
Deniz dibinden inci çýkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalý..
2023/9 aylýk enflasyon muhasebesi uygulanmamýþ bilanço ile 2023/12 aylýk EM uygulanmýþ bilançolarýn kýyaslamanýn yanlýþlarýný anlatan bilgilendirici bir yazý
https://www.dunya.com/kose-yazisi/fi...kuyoruz/725046
Deniz dibinden inci çýkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalý..
Yer Ýmleri