Adamlar utanmasa kobilere verilen faizsiz 50 bin liralýk destek paketine bile baþvuruda bulunabilirler
Benim hissem yok þu an ama size destek olmak amacýyla þikayette bulunucam...Hiçbir þeyin deðiþmeyeceðini bilmeme raðmen hemde
Adamlar utanmasa kobilere verilen faizsiz 50 bin liralýk destek paketine bile baþvuruda bulunabilirler
Benim hissem yok þu an ama size destek olmak amacýyla þikayette bulunucam...Hiçbir þeyin deðiþmeyeceðini bilmeme raðmen hemde
Deðiþmeyeceðini düþünseniz bile, ayýracaðýnýz vakit ve verdiðiniz destek için teþekkürler Sn ICQ.
Emekleriniz için teþekkürler ICO hocam tam bir küçük yatýrýmcý dostusunuz... Diðer duyarlý arkadaþlarda konu hakkýnda yardýmcý olabilirler mi hem ky için hemde yurdumuz için...
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=-1
GÖNÜLADAMI HOCA YAZMIÞ. ALINTIDIR...
Kosakoca MRSHL ýn sadece TR deki tabelelarýný yaptýrmaya çalýþsak (5300+4500=10 bin tabela 2 bin TL den 20 milyon TL yapar, Boya karýþtýrma makinasýmýdýr nedir 50 milyon TL yapar, Dilovasýndaki fabrika + marka deðeri vs bu fiyatý hak etmiyor yýllýk 500 küsür milyonluk satýþý var ama 1 milyon kar ediyor. Hangi enayi bu hesaba evet der. Biz evet diyoruz ama mecburiyetten. Þikayet ediyorsun kanýt istiyorlar. Beraber devleti soyuyorlar.Diðer boyalarýn kar ýna bak. Birde buna bak. Adamlarýn açýkladýðý bilançolar ne yüksek, oysa bunlarýn yaptýðýna ne demeli. Diðerleri %500 deðer kazandý son 1-1,5 yýlda, bu ne oldu. Ama yinede Potansiyel var. Gerilmiþ bir yay gibi. Düþünsenize kar larý 10-20 milyona çýksa bu kaðýt burada kalýrmý. Kasasýnda 54 milyon var +1 milyon 13 Mart da gelse= 55 milyon edecek. Sonraki bilançolarda 10-20 gelse. Eder sene 80-100 milyon. Anasýnýn sütyeninemi sokacaklar o parayý. Ne kadar çok para o kadar çok bedelsiz potansiyeli. Bu potansiyeli düþük tutmak için þimdilik bilançolarý düþük gösteriyorlar. Amaç býktýrýp sattýrmak. Ben %50 mala girdim. Müsait buldukça toplarýne oldu ki satarým. Gerekirse 10 yýl beklerim. Zaten Mayýsa az kaldý (o tarihde belki TR de olmam). Torunlar yesin. Þimdi önümüzde konsalide var 13 martta. Siz ne yapacaklarýný düþünüyorsunuz?
2010 yýlýna kadar her yýl düzenli temettü vermiþ.
En son 28.05.2010 da temettü ödemesi yapmýþ.
Sonra ne olduysa küresel ve sanal ticaretin altýn çaðýný yaþadýðý, kentsel dönüþümün artarak tavan yaptýðý, Rusya'da faaliyete geçirilen yatýrýmýn olduðu bu 7 yýllýk dönemde sýradan bir bayisinin açýkladýðý cüzi kâr rakamlarý ile günümüze kadar gelmiþ 50 yýllýk bir boya ve vernik fabrikasý...
Borcu harcý olmayan, kasasýnda milyonlarca Türk Lirasý ABD Dolarý ve Euro bulunduran dünya boya devi Akzo Nobel'in ortak olduðu bir kurumsal yönetim...
Yer Ýmleri