Kap haberi var , olumsuz haber ama alýþlar devam ediyor, neden acaba.
LG-M700 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kap haberi var , olumsuz haber ama alýþlar devam ediyor, neden acaba.
LG-M700 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
***MRSHL*** MARSHALL BOYA VE VERNÝK SANAYÝÝ A.Þ.( Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***MRSHL*** MARSHALL BOYA VE VERNÝK SANAYÝÝ A.Þ.( Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Kayýtlý Sermaye Tavaný Süre Uzatýmýna ve Esas SözleþmeTadiline Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý ile SPK'ya Baþvuru Yapýlmasý Hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 22.01.2018
Ýlgili Ýþlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 20.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 20.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2022
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No 7
SPK Baþvuru Tarihi 22.01.2018
Ek Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 22.01.2018 tarihli toplantýsýnda, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-18.1 Sayýlý Kayýtlý Sermaye Sistemi Tebliði çerçevesinde, Þirket Esas Sözleþmesi'nin 7. Maddesi'nde belirtilen 20.000.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavanýna iliþkin 5 yýllýk geçerlilik süresi 2017 yýlý sonunda bittiðinden, Þirketimiz kayýtlý sermaye tavanýnýn geçerlilik süresinin 2018-2022 yýllarýný kapsayacak þekilde uzatýlmasýný teminen, Þirket Esas Sözleþmesi'nin "SERMAYE" baþlýklý 7. Maddesi'nin Ek'teki þekliyle tadiline, Sermaye Piyasasý Kurulu ile T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý nezdinde gerekli izinlerin alýnmasýna ve ilk Genel Kurul'da pay sahiplerinin onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
Bu çerçevede Þirket Esas Sözleþmesi'nin "SERMAYE" baþlýklý 7. Maddesi'nin tadili için uygun görüþ ve izinlerini almak üzere Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýlmýþtýr.
Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 MRSHL - Esas Sözleþme Tadil Tasarýsý.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/654959
SPK ya yrni baþvurmuþ..
Bakalým ceza yermi
Hakký varmý uzatma için
bakacaðýz, bekleyeceðiz, göreceðiz varmý yokmu...
Hiç unutmam bir gün 5 tavan üst üste yapmýþtý4-5 sene önce satmamýþtým o zaman. sonra 2-2,5 kat düþtü 28 ler felan oldu, yine satmamýþtým.
Cimbo dan alacaðýmýzý aldýk, erkenden vedalaþtýk. Belki o yüzdendir, bugünkü Çimbo hareketi.
Yoksa gene satmazdým Mrshl ý.
Yabancý dediðiniz adamlar alýma devam etmese düþer derdim..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Artýk yükseliþ beklentisi bedellimi bedelsizmiden çýkmýþtýr. Bunu daha önce yazmýþtým. Asýl beklenti bu deðil zaten.
Herþeye zam gelmiþ. Mrshl ýn satýþlarý aynýmý kalýr sizce. KDV muafiyeti, karlýlýða yansýr.
Yaðlýboya iþinden çýkmýþ.. BUda müspet..
Yazmayacaðým, yazamýaycaðým bir sürü müspet þey var.
En mühimi ben varým dipte.
Versin alayým.
Yer Ýmleri