-
SGK da 365 gunluk bir sene 360 gun olarak alinir, hafta ici + hafta sonu...
Her ay 30gunluk tur...
Benim 600 gun kaldi yani 20 ay daha yurt disi nobet devam.........

Originally Posted by
Ahmetg
C olarak doldurun ve kesin tarihler yazin
Tam gun olmali yani 5000 gun doldurman gerekiyorsa oraya 5 bin gun yazacaksin ama bu 5 gun icinde haftasonlari varmi onu bilmiyorum
Benimkinde nasil yaptim hatirlamiyorum ama 5075 gun hesapladim yazdim aylar sonar gittigimde 450 gun eksik oldugunu gordum
gittim sonradan onuda borclanmak zorunda kaldim falan bir suru kafa agrisi
SGK Unkpanina email attic cevaplar alakasiz ve komik
-

Originally Posted by
servetbey
Her ay 30gunluk tur...
Fikirler icin tskler servetbey ve ahmetg.
Bir de gunleri borclanirken, SGK Turkiye'ye giris-cikis kayit istiyor. Turkiye'de kalinan sureler borclanilmiyor. Buna dikkat etmekte fayda var. Örnegin 1000 gun borclanacaksaniz, bu tarihler arasindaki TR'de bulundugunuz gunleri dusup, fazla gun borclanmakta fayda var.
-
Bunun icin de pasaport arka sayfalarin ile fotokopisi olabilir...

Originally Posted by
tmttu
Fikirler icin tskler servetbey ve ahmetg.
Bir de gunleri borclanirken, SGK Turkiye'ye giris-cikis kayit istiyor. Turkiye'de kalinan sureler borclanilmiyor. Buna dikkat etmekte fayda var. Örnegin 1000 gun borclanacaksaniz, bu tarihler arasindaki TR'de bulundugunuz gunleri dusup, fazla gun borclanmakta fayda var.
-

Originally Posted by
servetbey
Her ay 30gunluk tur...
askerlik varsa eklettirin gün sayısı ciddi artıyor tek bir dilekçe ile 4C ile 4A birleştirmek istediğinizi belirtin yeterli olacaktır
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak

duhul: eylül 2012
-

Originally Posted by
ACIBİBER
askerlik varsa eklettirin gün sayısı ciddi artıyor tek bir dilekçe ile 4C ile 4A birleştirmek istediğinizi belirtin yeterli olacaktır
Askerlik var (bedelli 28 gun) yurt disi zaten 19 lira/gun olarak oduyorum ve ulkeye donup 1 sene de ek hakkim var, bu sene ulkeye kesin mi donus yapsam acaba...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri