Originally Posted by ABKA RTE keşke damat yerine MEHMET ŞİMŞEĞİ bakan yapsaydı... Damat DÜNYANIN EN ETKİLİ EKONOMİSTİ OLSA BİLE, atanması uygun değil..akrabaların en etkili makama atanması ALGI OLARAK BİLE ZOR BİR DURUM. DİĞER KABİNE ÜYELERİYLE İLGİLİ BİR OLUMSUZ DÜŞÜNCEM YOK.. Ben de buna kızıyorum Berat eğitim yetersiz , kapasite yetersiz , tecrübe yetersiz Kaldı ki daron acemoğlu damat olsa ona bile karşı çıkardım Olmaz yani etik değil Koskoca akp ve reis berattan başka adam bulamaz mı Bunu yabancılara anlatamayız / anlatamadık
Originally Posted by Whitewalker Ben de buna kızıyorum Berat eğitim yetersiz , kapasite yetersiz , tecrübe yetersiz Kaldı ki daron acemoğlu damat olsa ona bile karşı çıkardım Olmaz yani etik değil Koskoca akp ve reis berattan başka adam bulamaz mı Bunu yabancılara anlatamayız / anlatamadık yetişmiş adamları olsa fetöcülerden medet umarlar mıydı..? iç işleri bakanın bunlara açık ara saydırdığı kayıtlar var, mecburen bakan yaptılar..
bu ikisi çok önemli
ben berat albayrağın gerek ÜRETİM , gerekse de FAİZ ve ENFLASYON noktasındaki görüşlerini zaten kendi topiğimde 4 senedir yazıyorum ve o yüzden de , ekonomi bakanı olmasını gayet olumlu karşılıyorum
Originally Posted by viper ben berat albayrağın gerek ÜRETİM , gerekse de FAİZ ve ENFLASYON noktasındaki görüşlerini zaten kendi topiğimde 4 senedir yazıyorum ve o yüzden de , ekonomi bakanı olmasını gayet olumlu karşılıyorum allah akıl fıkır versın. merrıl salak demekkı
Forum Rules
Yer İmleri