-

Originally Posted by
RONİN
Yaz dönemi için Ankara da ODTÜ işletme 3. Sınıf öğrencisine iş arıyorum. Hafta içi bir gün çalışamayacak. İleride mesleğinde kullanabileceği bir şeyler öğrebileceği bir iş olursa çok iyi olur.
Gençler i ikna edebilmişseniz SÜPER sizi tebrik ederim
benim OĞLAN seneler önce ZİRAAT fakültesini kazandı senin yaptığın gibi düşünerek zirai ilaç satan yada ziraat la ilgili firmalarda iş buldum çalışsın diye tabiiki bu tip iş yerleri çok tatmin edici ücret vermediğinden onların verdiği kadar bende sana maaş verecem dediğim halde ikna edemedim ve dolayısıyla okulu bitirdi 3-4 sene oldu lc waikiki de üniversite mezunu olduğundan yönetici olarak çalışıyor hiç olacak iş mi bir kaç sene daha gençliğinden yararlanır kapının önüne koyar artık firma
LAF DİNLEMİYOR ileriyi göremiyor gençler
-

Originally Posted by
rosense
Gençler i ikna edebilmişseniz SÜPER sizi tebrik ederim
benim OĞLAN seneler önce ZİRAAT fakültesini kazandı senin yaptığın gibi düşünerek zirai ilaç satan yada ziraat la ilgili firmalarda iş buldum çalışsın diye tabiiki bu tip iş yerleri çok tatmin edici ücret vermediğinden onların verdiği kadar bende sana maaş verecem dediğim halde ikna edemedim ve dolayısıyla okulu bitirdi 3-4 sene oldu lc waikiki de üniversite mezunu olduğundan yönetici olarak çalışıyor hiç olacak iş mi bir kaç sene daha gençliğinden yararlanır kapının önüne koyar artık firma
LAF DİNLEMİYOR ileriyi göremiyor gençler
Lc wakiki yönetici maaşı ne kadar abi özlük hakları felan ? Benim biraderede ben iş kuracağım 4 yıllık mezun oda

Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

-

Originally Posted by
RONİN
Yaz dönemi için Ankara da ODTÜ işletme 3. Sınıf öğrencisine iş arıyorum. Hafta içi bir gün çalışamayacak. İleride mesleğinde kullanabileceği bir şeyler öğrebileceği bir iş olursa çok iyi olur.
Abi bence 5-10 bin sermaye ver eline Borsa işine başlasın Ödtü işletme diyorsun zaten bu tarz işlerle uğraşacak

-

Originally Posted by
thebigshort
Lc wakiki yönetici maaşı ne kadar abi özlük hakları felan ? Benim biraderede ben iş kuracağım 4 yıllık mezun oda
En fazla mesailerle 2000-2300 civarı haftanın 6 günü çalıştırıyor
-
Hareket gelecekse vade sonunda sonra anca
Vob da ciddi baski var
-
Bu işler nasip dün elim de 5tane tüpraş şortum var dı 115 den kapatacak diye canım çıktı öğleden sonra zor kapattım buğün şu rezilliğe bak
-
Düşürmek için baya caba var şuna bak ya resmen maytap geçiyor arkadaş
Kaç defa geri geleceksin ı.k

-
Borsa sever arkadaşlar ben emekli olup mersine yerleştim . Mersin de yaşayan mesaj yazarsa bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri