-
kafam karıştı şimdi.
dollar yükseliyorsa bistte yükselecek , dollar düşerse bistte mi düşecek oluyor bu durumda.
sıkı tut merkez bu işte var bişiler
hem bistti gömelim hemde dollari
-

Originally Posted by
kzlckk
dostum açığa satış var el,nde olmadan satmak elimde gram altın yok ama bir short tuşuyla satabilirim bu sadece viop da çık diğer borsalara elinde satacağın şeyle aynı varlık olması gerekmez tek şart dayanak varlıktır. oda tl euro dolar vs farketmez.
çok fark eden birşey yok sonuçta karşıdakinin elindeki altını almış oluyorsun. yani eline bir şekilde altın geçiyor
-
Vadeliden basması boş. Spotta var mı talebi karşılayacak gücün.
-

Originally Posted by
el_rojoZorro
AKP nin oyları, mı

şahit hoca boşa sallama, delikanlı ol.. Güneydoğu tutanak kavgaları, karmaşası haberlerine bakın bu dediğinizin düpedüz uydurma olduğunu anlarsınız.
Güneydoğu AKP seçmeni ile Batıda ki AK partili seçmenle karıştırmayın, yada öyle göstermeye çalışmayın, net eşyanın doğasına aykırı.. Dikkatlice bakan gözler orada işi bitirdiklerini görür, işine gelmeyen görmez
HTC Desire EYE cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Araştırma filan yapmadım.
Buna sekizinci sezi de diyebilirsiniz.
O oylar akp saadetle müttefik olsaydı, saadeete gidecekti.
Tepki ama komple dışlama değil. uyarı gibi bişi. bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.

-

Originally Posted by
goksen
Çanakkale’de canlarını feda eden dedelerimizin yemek mönüsü. Ama bugünkü akboylar ve yalaka takımı bilmez ki atasının tarihini.

Tam ekmek 1 kilo mu acaba?
-
spot (bist30)ile vadeli (viop30) arasinda makas +3800 puani gecmiş.
topigin son birkac sayfasina baktim, yorum goremedim
bu kadar fark normal mi?
niye oldu?
cevabi var mi ?
-

Originally Posted by
altınorta
MB de sınırsız TL var dolar 1 olana kadar shortlasın amk. [emoji3] Şaka bir yana bu para olayını bir türlü çözemedim. Karşılıklı para karşılıksız para nasıl oluyor. Fed basıyor karşılıksız doları dünyaya dağıtıyor. Faizini alıyor sonra ver lan paralarımı diyor. O kağıt altın oluyor. Sen basarsan pul oluyor.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cunku dolarin %80 i abd disinda
Emisyonun artisi amerikadaki enflasyonu artirmaz
-

Originally Posted by
*Bozkurt
mb ye bişey olmaz.zorda kalirsa basar 1500 puan artis faize,kim ne diyecek.
Reis öper valla. Aslında dolarcıları tokatlamamız için faiz arttırıyoruz diye gaz verip faiz artışı için kandırabilişrler reisimizi bundan endişeliyim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri