-

Originally Posted by
Caho
istanbul nerede ağalar

arkanda hepsi
-

Originally Posted by
Desperado
hısse,tahvıl, cesıtlı fonlardan, dusuk faızlı? evlerden vs vs alınmıs olamaz mı hocam...
Teorik olarak mümkün ama bizim halkımızın menkul kıymetlere ilgisi oldukça az . Tabii ki tam doğru cevabı bulmak için o kalemleri de araştırmak lazım.
-

Originally Posted by
Caho
gerçekçi olalım buralardan düşse düşse 90.000 a düşsün, ama çıkarsa 120-140.000. buralardan spot mal taşıyorum. herkesin kendi fikri
taşıyan taşıyordurda zaten bizde burda bostanı beklemiyoz.
endeksin gün içi tepesinde ralli malli fena alıyorlar yazarsan rezil olursun . hatta manipulasyon yapıyorsun
-

Originally Posted by
ConSenSus SenSor
Scalping ve day-trade öyle tabi de bayım mesele haftalık ve günlük periyodlardaki muhte$em kesişmeler ), her türlüsünden hem de..
day-trade lafını duymuştum kısa vadeli al sat diye aklıma geliyor
Scalping ilk defa duydum yabancı türkcesi öğreneyim
-
6.5525 mb devam galiba...
-

Originally Posted by
Caho
gerçekçi olalım buralardan düşse düşse 90.000 a düşsün, ama çıkarsa 120-140.000. buralardan spot mal taşıyorum. herkesin kendi fikri
Free trade, o kısım tamam..
8X'lerde haftalarca takılıp a$$ağı tehdit devam ederse görürsün 120-140 hayalini..
Bunnar gitmeden yalan o işler.. Kasalar tamtakır, kredi muslukları kesik, açıktan ordan burdan memleket pazarlama, avanta, ambargo delme vs. işleri patlak..
Ne anlatıyon Caho ??.. Aylardır kıpkırmızı buralar..
-
Geçen hafta sonu itibariyle:
TL CİNSİ MEVDUAT TOPLAMI:1.027 trilyon tl
DÖVİZ CİNSİ MEVDUAT TOPLAMI:1.097 trilyon tl
-
viop 117.650 desteği var buna dikkat edin. ters köşe yapabilir. tabi bu arada kırdımı kırmadımı göremiyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri